پرونده قتل خبرنگار ایرنا بسته شد
وکیل خانواده منصوره قدیریجاوید از تکمیل روند قضایی این پرونده خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ مجید اسدی، وکیل خانواده مرحومه منصوره قدیریجاوید، خبرنگار و پژوهشگر خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، درباره آخرین وضعیت این پرونده اظهار کرد: روند رسیدگی قضایی بهطور کامل طی شده و پرونده در مرحله اجرای احکام قرار دارد.
وی افزود: اقدامات مربوط به اجرای حکم از جمله تأمین تفاضل دیه که از محل مهریه پرداخت شده بود، انجام و پرونده از این حیث تکمیل شده است. در حال حاضر، پرونده در نوبت اجرای حکم قصاص قرار دارد.
اسدی با اشاره به موضع اولیای دم تصریح کرد: مادر مقتول بههیچوجه رضایت نداده و بر اجرای حکم قصاص تأکید دارد، این در حالی است که فرزند مرحومه رضایت خود را اعلام کرده است.
گفتنی است پیشتر این پرونده برای بررسی امکان صلح و سازش به شعبه مربوطه ارجاع شده بود، اما خانواده مقتول بهصورت صریح مخالفت خود را با هرگونه مصالحه اعلام کردند.
منصوره قدیریجاوید، از خبرنگاران شناختهشده و فعال رسانهای، در تاریخ ۱۹ آبانماه ۱۴۰۳ در پی یک درگیری خانوادگی در تهران توسط همسرش با ضربات چاقو و جسم سخت به قتل رسید.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
چی میشه ادما اینجوری به جنون میرسند و به راحتی عزیزترین ای خودشون رو به قت.ل میرسونند؟ بیچاره بچه اش
قانون زن ستیزانه تفاضل دیه باید لغو بشه
هروقت حق تمکین حق طلاق حق کارحق تحصیل حق خروج ار منزل حق خروج از خانه حق حضانت حق ولایت حق نعیین مسکن حذف شد حق مهریه و نفقه و اجرت المثل هم بردارید
هروقت قانون مهریه و اجرت المثل و پرداخت نفقه و برابری در رفتن به سربازی توسط زنها لغو شد اینم لغو میشه.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.