رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
10بازدید
۲

پاسخ ترامپ به تیراندازی در جریان مراسم خبرنگاران

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور روز یکشنبه اعلام کرد که تیراندازی که مخل ضیافت سالانه شام انجمن خبرنگاران کاخ سفید با حضور رئیس‌جمهور و مقامات ارشد کاخ سفید شده بود، دستگیر شده است.

پاسخ ترامپ به تیراندازی در جریان مراسم خبرنگاران

ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «عصر پرحادثه‌ای در واشنگتن دی‌سی بود. سرویس مخفی و نیروهای انتظامی عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتند. آن‌ها سریع و شجاعانه عمل کردند. تیرانداز بازداشت شده است و من توصیه کرده‌ام که "برنامه ادامه پیدا کند" اما کاملا تابع نیروهای انتظامی خواهیم بود.»

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: «آن‌ها به‌زودی تصمیم‌گیری خواهند کرد. فارغ از این تصمیم، امشب بسیار متفاوت از آنچه برنامه‌ریزی شده بود خواهد بود و احتمالا مجبور خواهیم شد آن را دوباره برگزار کنیم.»

ترامپ پس از دقایقی در پیامی دیگری نوشت: «نیروی انتظامی از ما خواستند که محل را ترک کرده و پروتکل‌ها را رعایت کنیم و ما نیز فورا این کار را خواهیم کرد. من تا 30 دقیقه دیگر کنفرانس خبری در کاخ سفید برگزار خواهم کرد.

وی افزود: «بانوی اول به علاوه معاون رئیس‌جمهور و تمامی اعضای کابینه در سلامت کامل هستند. ما تا نیم ساعت دیگر با شما صحبت خواهیم کرد. من با تمامی نمایندگان مسئول این رویداد صحبت کرده و ما دوباره در عرض ۳۰ روز این (رویداد) را مجددا برنامه‌ریزی می‌کنیم.»

ترامپ پیش‌تر، در پی شنیده شدن صدای تیراندازی در داخل هتل واشنگتن هیلتون، به‌سرعت از محل ضیافت سالانه شام انجمن خبرنگاران کاخ سفید خارج شده بود.

برخی منابع خبری از جمله «سی‌ان‌ان» از کشته فرد مهاجم در محل خبر داده بودند.

چندین مقام ارشد دولت از جمله «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه و «پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا نیز در این مراسم حضور داشتند.
 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حسین۱۴۰۵/۰۲/۰۶ ۰۸:۳۵

..بالاخره این چوپان دروغگو طعمه گرگ خواهد شد ، همچو ترور جان اف کندی در 1963

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۶ ۰۷:۴۶

قضیه داره جالب میش

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.