آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

درخواست وزیرخارجه آلمان از ایران

وی در گفتگو با "بیلد آم زونتاگ" چاپ آلمان خاطرنشان کرد: من از دولت ایران می خواهم با توجه به فرارسیدن اعیاد مسیحی که مورد احترام اسلام نیز هست، این اقدام انساندوستانه را انجام دهد.

وزیر خارجه آلمان بدون اشاره به قانون شکنی دو تبعه کشورش در ایران، خواستار اجازه ملاقات بستگان این دو با آنها شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، "گیدو وستروله" وزیر خارجه آلمان از تهران خواست در آستانه شبهای سال نو میلادی به دو آلمانی دستگیر شده در ایران اجازه ملاقات با بستگانشان را بدهد.

وی در گفتگو با "بیلد آم زونتاگ" چاپ آلمان خاطرنشان کرد: من از دولت ایران می خواهم با توجه به فرارسیدن اعیاد مسیحی که مورد احترام اسلام نیز هست، این اقدام انساندوستانه را انجام دهد.
 
وستروله در ادامه تاکید کرد که وی و وزارتخانه تحت امرش تمام تلاش خود را برای بازگرداندن این دو تبعه آلمان به کار خواهند بست.
 
گفتنی است دو تبعه آلمان در پوشش خبرنگار در ماه اکتبر وارد ایران شده بودند که بدلیل قانون شکنی و تلاش برای مصاحبه غیرقانونی با بستگان یک محکوم به اعدام در تبریز بازداشت شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۲۸ ۲۲:۲۲

ملاقات حق هر محکوم یا متهمی است.

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۲۸ ۲۱:۲۸

بذارید دیدار کنن

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۲۸ ۱۹:۵۸

مصاحبه غیر قانونی؟!

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۲۸ ۱۸:۵۴

عید نوروز ماهم نزدیک است چه فکری برای زندانیان بیگناه ایرانی در زندانهای غرب شده است

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۲۸ ۱۸:۳۱

اگر قانون شکن هستند باید محاکمه شوند نه اینکه به مدت نا شخص و طولانی زندانی شوند!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.