آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
10بازدید

پیام رهبر انقلاب به پوتین، دنیا را منتظر گذاشت!

رئیس‌جمهور روسیه در جریان دیدار با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی تصریح کرد که هفته گذشته از رهبر جدید انقلاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای پیامی را دریافت کرده است.

پیام رهبر انقلاب به پوتین، دنیا را منتظر گذاشت!

«ولادیمیر پوتین» روز دوشنبه در جریان دیدار با عباس عراقچی در سن‌پترزبورگ گفت که هفته گذشته پیامی از آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای، رهبر جدید انقلاب دریافت کرده است. 

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ بر اساس متن منتشرشده از این دیدار توسط کرملین، پوتین در این ملاقات که در کتابخانه ریاست‌جمهوری بوریس یلتسین برگزار شد، خطاب به عراقچی گفت: «لطفاً قدردانی مرا به خاطر پیام ایشان به رهبر عالی منتقل کنید و بهترین آرزوهای مرا برای سلامتی و تندرستی ایشان ابلاغ نمایید.»

پوتین در ادامه با اشاره به تحولات منطقه افزود: «ما می‌بینیم که مردم ایران چقدر شجاعانه و قهرمانانه برای استقلال و حاکمیت خود مبارزه می‌کنند.»

او همچنین تأکید کرد که روسیه «هر کاری که منافع شما و منافع تمام مردم منطقه را تأمین کند، انجام خواهد داد تا اطمینان حاصل شود که این صلح هرچه سریع‌تر محقق می‌شود.»

رسانه‌های غربی در ماههای اخیر تلاش کرده‌اند تا القا کنند که وضعیت جسمانی رهبر جدید انقلاب به گونه‌ای نیست که در فعالیت‌های سیاسی مشارکت داشته باشد.

از طرف دیگر، خبرگزاری رویترز به نقل از منابع ناشناس گزارش کرد که رهبر انقلاب ایران  از طریق کنفرانس صوتی در جلسات با مقامات ارشد شرکت می‌کند و در فرآیند تصمیم‌گیری در مورد مسائل مهم، از جمله جنگ و مذاکرات جدید با واشنگتن، نقش دارد.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۸ ۰۸:۵۱

پوتین جنگ با اوکراین را متوقف کند اگر طرفدار صلح است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.