آخرین خبرعکس: تظاهرات گسترده در آلمان
3بازدید
۰

واکنش به موافقت ایران با خروج مواد غنی‌شده هسته‌ای

ادعای برخی رسانه‌های غربی درباره پیشنهاد ایران برای 15 سال تعلیق هسته‌ای کاملاً کذب است.

واکنش به موافقت ایران با خروج مواد غنی‌شده هسته‌ای

به گزارش تابناک، یک منبع نزدیک به تیم مذاکرات به تسنیم اعلام کرد: برخلاف ادعای برخی رسانه‌های غربی، در متن ایران چیزی به عنوان پذیرش خروج مواد غنی شده هسته‌ای از کشور، وجود ندارد.

این منبع آگاه گفت: ایران در طرح پیشنهادی خود برای دریافت پول‌های بلوکه شده خود مدت مشخصی تعیین کرده است.

این منبع مطلع تاکید کرد: آمریکا در طرح خود نوشته بود که پول‌های بلوکه شده ایران را آزاد خواهد کرد، اما ایران تاکید کرده است که این پول‌ها باید در مدت معینی آزاد شود.

این منبع مطلع هم‌چنین اظهار داشت: ادعای برخی رسانه‌های غربی درباره پیشنهاد ایران برای ۱۵ سال تعلیق هسته‌ای کاملاً کذب است.

این منبع آگاه گفت: ادعای برخی فیک‌نیوز‌های غربی مبنی بر اینکه ایران در طرح خود پیشنهاد تعلیق ۱۵ ساله غنی‌سازی هسته‌ای را داده، کاملاً دروغ و برای عملیات روانی است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.