واکنش قوه قضائیه به خبر فوت پدر جاسوس اعدامی
قوه قضائیه در اطلاعیه ای اعلام کرد: پدر احسان افرشته در روز دوم عملیات نظامی کارفرمای پسرش علیه مردم ایران (رژیم صهیونیستی) در جنگ دوازده روزه بر اثر سکته قلبی دار فانی را وداع گفته است.

به گزارش تابناک به نقل از میزان، قوه قضائیه در اطلاعیه ای اعلام کرد: «عناصر معاند و مرتبطین عملیاتی و پنهان معدوم احسان افرشته پس از اجرای حکم اعدام وی در یک خبرسازی و کارسازی آشکار در ادعایی سراسر دروغ مدعی شدند پدر این جاسوس شناسنامهدار سرویس جاسوسی موساد پس از شنیدن خبر اجرای حکم او سکته کرده و از دنیا رفته است.
با توجه به سابقه معاندین در خبرسازی و طرح ادعاهای دروغ پیرامون عناصر معدوم و همکارشان، موضوع برای روشن شدن ادعای صورت گرفته مورد بررسی قرار گرفت.
در بررسیها مشخص شد پدر احسان افرشته در روز دوم عملیات نظامی کارفرمای پسرش علیه مردم ایران (رژیم صهیونیستی) در جنگ دوازده روزه بر اثر سکته قلبی دار فانی را وداع گفته است.
مطابق اسناد و مدارک موجود، پدر احسان افرشته در تاریخ ۲۴ خردادماه ۱۴۰۴ از دنیا رفته است و ادعای سکته وی بعد از شنیدن خبر اجرای حکم پسرش کذب و فاقد اعتبار است.»
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.