آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
2381بازدید

ازسرگيري گشت انگليسي‌ها در خليج فارس

نيروي دريايي انگليس كه پس از دستگيري نظاميان اين كشور در آبهاي ايران در فروردين ماه سال جاري، گشت‌زني در آبهاي خليج فارس را متوقف كرده بود، اين بار با پشتيباني نيروي دريايي و هوايي آمريکا، اين عمليات را از سر گرفت.

ایندپندنت گزارش داد: هفت ماه پس از آن که نيروي دريايي سلطنتي انگليس با دستگيري پانزده ملوان و تفنگدار دريايي خود به دست نيروهاي ايراني، يکي از تحقيرآميزترين رويدادها را در تاريخ خود تجربه کرد، گشت‌زني‌هاي انگليس در نزديکي مرز ايران از سر گرفته شده است، اما اکنون اين گروه همواره با ناوچه هاي توپدار نيروي دريايي آمريکا همراهي مي‌شوند و يک بالگرد آنها را تحت نظر دارد.

ناخدا يکم ارشد «کيت وينستانلي»، فرمانده عمليات دريايي انگليس در خليج (فارس) مي‌گويد: اگر ايرانيان بار ديگر چنان تلاشي بکنند نتيجه متفاوت خواهد بود. اصلاحي کلي در رويه‌ها، آموزش و تجهيزات صورت گرفته است.

در زمان تنش‌هاي مداوم و صحبت از دور سوم تحريم‌هاي سازمان ملل ضد ايران، هر دو طرف همچنان يکديگر را در آب‌هاي مرزي مورد مناقشه تحت نظر دارند.

اين روزنامه انگليسي همچنین مدعی شد: نيروي دريايي سپاه پاسداران در قايق‌هاي تندرو بارها وارد آبهاي عراق مي‌شوند و مزاحم کشتي‌هاي جنگي هستند که از دو سکوي نفتي مهم که اقتصاد سست اين کشور به آنها متکي است، حفاظت مي‌کنند.
آنها همچنين هر روز يک هواپيماي کوچک شناسايي براي کنترل خط مرزي اعزام مي‌کنند.

براي نخستين بار در سي سال، بحث‌هايي بين ايرانيان و عراقي‌ها درباره يک مرز مورد توافق، آغاز شده، اما هيچ یک از طرفين، هنوز کوتاه نيامده‌اند. گشت‌هاي انگليسي‌ها اکنون به منطقه حايل که تقريباً شش ماه پيش در آنجا توقيف شدند، نزديک مي‌شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.