کشف ۱۵ تن مس احتکارشده در یزد
معاون دادستان مرکز استان یزد از شناسایی و کشف انباری حاوی ۱۵ تن مس احتکار شده بر اساس گزارشهای مردمی خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ علی موحدنیا، معاون دادستان مرکز استان یزد پیرامون این خبر گفت: بر اساس گزارشهای مردمی، گشت بازرسی برخورد با احتکار دادستانی یزد موفق به شناسایی و کشف انباری حاوی ۱۵ تن مس احتکار شده شد.
در این بازرسی که مأموران پلیس امنیت اقتصادی و نمایندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان نیز حضور داشتند، مسهای کشف شده به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
با دستور معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، کالای کشف شده توقیف و انبار مذکور پلمب شد.
با تشکیل پرونده قضایی، متهمان به مرجع قضایی معرفی شدند و طبق اعلام دادستانی مرکز استان یزد هرگونه دپوی کالا در انبارها بدون ثبت در سامانه جامع انبارها، احتکار محسوب شده و به طور قاطع با آن برخورد خواهد شد.
معان دادستان یزد از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک در زمینه احتکار، مراتب را از طریق سامانه گزارش مردمی اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی دادستانی کل کشور به نشانی https://dadsetani.ir/ehtekar اطلاع دهند
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
۱۵ تن برای تاجر و با تولید کننده خرج یک روز هست
فردا قیمت نقره ومس میکشه بالا
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.