رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
11بازدید
۳۰

تابناک گزارش می‌دهد

وال استریت: مذاکرات ایران و آمریکا لغو شد/ نیویورک تایمز: مذاکرات لغو نشده است

نیویورک تایمز: مذاکرات ایران و آمریکا لغو نشده است

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز با رد خبر وال استریت ژورنال اعلام کرد که مذاکرات فنی ایران و آمریکا لغو نشده است.

وال استریت: مذاکرات ایران و آمریکا لغو شد/ نیویورک تایمز: مذاکرات لغو نشده است

ه گزارش سرویس بین الملل تابناک، نیویورک تایمز به نقل از یک مقام بلندپایهٔ آمریکایی مدعی شد که مذاکرات فنی با ایران در خصوص چگونگی اجرای یادداشت تفاهم همچنان برای روز‌های آینده برنامه‌ریزی شده است. 

وی با اشاره به تبادلات آتش اخیر میان ایران و آمریکا تصریح کرد که هیچ گفت‌وگویی لغو نشده و دو طرف از طریق به‌اصطلاح کانال‌های کاهش تنش، در حال تبادل پیام هستند.

پیش از این وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه مدعی شده بود که قرار بود دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در تعطیلات آخر هفته (دیروز و امروز) در سوئیس برگزار شود، اما درگیری‌های اخیر آن را متوقف کرد.
وال استریت ژورنال عنوان کرده بود: «در پی تبادل ضربات موشکی دو شب گذشته میان آمریکا و ایران، مذاکرات مقرر دو طرف طی این هفته در سوئیس متوقف شده است.»

گفتنی است، روابط عمومی سپاه پاسداران با صدور بیانیه‌ای از پاسخ قاطع نیرو‌های دریایی و هوا فضای سپاه به تجاوز‌های اخیر آمریکا خبر داد و تاکید کرد: من بعد با کشتی‌های متخلف قوی‌تر از گذشته برخورد خواهد شد و برخورد با تجاوز احتمالی دشمن به هر بهانه‌ای که باشد و لو مانند دیشب و امشب تجاوز‌ها به اهداف کم اهمیت باشد، پاسخی خرد کننده خواهد داشت.

در بیانیه سپاه پاسداران آمده است: «فرزندان غیرتمند شما در نیرو‌های دریایی و هوا فضای سپاه طی عملیات مشترک موشکی و پهپادی در ساعت ۲ الی ۳ بامداد امروز یکشنبه هفتم تیر ماه، با پرتاب موشک‌های بالستیک و پهپاد به سوی هشت زیرساخت مهم ارتش کودک‌کش آمریکا در پایگاه علی السالم کویت و ناوگان پنجم دریایی در بندر سلمان بحرین آنها را منهدم کردند و تجاوز‌های اخیر آمریکا را با قاطعیت پاسخ دادند.

دشمن متجاوز که نقض عهد و پیمان شکنی در ذات او است، به بهانه مقابله نیروی دریایی سپاه با کشتی متخلف، اوایل بامداد امروز، به پنج پست ساحلی جمهوری اسلامی حمله کرده بود.»

در نشست بورگن اشتوک سوئیس، آمریکا و ایران با میانجی‌گری قطر و پاکستان، بر سر یک نقشه راه ۶۰ روزه برای رسیدن به توافق نهایی و ایجاد چند مکانیسم جدید توافق کردند.

طرفین بر سر یک نقشه راه برای دستیابی به توافق نهایی ظرف مدت ۶۰ روز توافق کردند. مذاکرات فنی برای ادامه کار در هفته جاری در همان مکان آغاز خواهد شد.

تصمیم به ایجاد یک «کمیته عالی» (High Level Committee) گرفته شد که وظیفه نظارت سیاسی بر فرآیند مذاکرات و میانجی‌گری را بر عهده خواهد داشت.

بر اساس بیانیه مشترک دو میانجی یعنی پاکستان و قطر، مذاکره‌کنندگان ارشد به طور منظم به کمیته عالی گزارش خواهند داد و گروه‌های کاری متمرکز بر مسأله هسته‌ای، تحریم‌ها و یک گروه نظارت و حل اختلاف را برای تضمین اجرای مؤثر تفاهم‌نامه و سایر موارد رهبری خواهند کرد.

بر این اساس، کمیته عالی بر سر نقشه راهی برای دستیابی به توافق نهایی ظرف ۶۰ روز توافق کرده است که زمینه را برای شروع فوری مذاکرات فنی بیشتر فراهم می‌کند.

همچنین در این نشست سه کمیته فنی ایجاد شده است و قرار شد گروه‌های کاری تخصصی بر روی سه موضوع اصلی متمرکز شوند: برنامه هسته‌ای ایران، لغو تحریم‌ها، و یک مکانیسم نظارت و حل اختلاف برای اطمینان از اجرای توافق‌ها.

در بند اول این یادداشت تفاهم آمده است که ایران و ایالات متحده آمریکا و متحدین آنها در جنگ حاضر، با امضای این یادداشت تفاهم خاتمه فوری و دائمی عملیات‌های نظامی در تمامی جبهه‌ها، از جمله در لبنان، را اعلام کرده و تعهد می‌دهد از این پس هیچ جنگ یا هیچ عملیات نظامی علیه یکدیگر آغاز نکنند و از تهدید یا استفاده از زور علیه یکدیگر خودداری کنند و تمامیت ارضی و حاکمیت لبنان را تضمین کنند.

اما آمریکا و رژیم صهیونیستی به تهدیدات خود علیه ایران و لبنان ادامه داده و بار‌ها آتش‌بس موجود را نقض کرده‌اند، مسئله‌ای که با واکنش و پاسخ قاطع ایران همراه بوده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۱۴:۴۰

نباید به امریکا اعتماد کنیم

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۹:۴۱

سوپر انقلابیها خوشحال بشن جنگ دوباره شروع میشه و خیر و برکت تحریمها براشون سرازیر

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۹:۳۱

مذاکره فریبه
ایران ما غریبه

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۸:۵۱

چی به چیه و کی به کیه فقط خودشان میدانند

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۸:۳۷

اینهمه پافشاری برای مذاکره ای که نتیجه ای ندارد بی فایده با شیطان مذاکره اشتباه توافق هم شود باز همین ماجرا هست

حسین۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۸:۲۴

ما هیچ وقت رنگ آرامش را نخواهیم دید.
عمرمان با جنگ ، تحریم و مذاکره گذشت .

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۸:۱۵

آمریکا داره تسلیحات زیادی وارد منطقه می‌کنه برای حمله بزرگ. کارگوشو بزنید .بزنید معطل چی هستید؟حمله رو آغاز کنید قبل از اینکه رو سرما بریزند

مهدی۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۶:۰۹

به آمریکا اعتمادی نیست دلیل تجربه...

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۵:۵۸

وال ایتریت روزنامه دموکراتهای چپ است همه خبرهایش فیک است

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۵:۲۱

کاش لغو بشه این مذاکرات جز خفت و خاری هیچی نداره

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۱۰:۲۴

دقیقا امریکا قابلیت جنگ طولانی در منطقه ما را ندارد

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۱۰:۲۱

تنگه هرمز را بستیم که حاضر شدند سر مذاکره بیایند،ما ابزارهای زیادی داریم .غیر از این بود اصلا پای مذاکره نمی آمدند نیاز داشتند که زمان بخرند تا بتوانند نفس بکشند

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۹:۱۹

خب شما می‌فرمایید چکار کنیم؟
بجنگیم؟
مشخصه که عاقبت جنگ چی میشه.
آمریکا اون سر دنیاست، اونی که نابود میشه ما هستیم.

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۵:۱۶

با امریکای جهانخوار و رژیم جعلی صهیونیستی غاصب باید با زبان قدرت و زور تعامل کرد و لاغیر ! این دو رژیم جعلی بر پایه تجاوز و زور تشکیل شده اند اعتقادی به عدالت و رعایت حقوق دیگر انسانها ندارند .

گل پامچال۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۴:۵۴

دیگه کاریش نمیشه کرد خاصیت استکبار همین است

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۴:۱۶

ایران تشنه نام مذاکره است نه موضوع ان

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۲:۲۱

خود رسانه های آمریکا دارن میگن آمریکا در یک هفته اخیر بزرگترین عملیات انتقال سلاح در تاریخ خودش رو انجام داده به خاورمیانه
نفس کش دادین بهشون

اصغر۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۰:۳۶

به خون شهدا قسم ماخانواده شهدا نمیزاریم این مذاکرات ادامه پیداکند

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۹:۳۰

نیازی به ورود شما نیست ، تضاد منافع و خط قرمز های ایران و آمریکا آنقدر زیاد و پر رنگ است که مذاکره، منجر به صلح نخواهد شد همه این را می دانند

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۰:۳۵

چرا پافشاری به مذاکره ای که کاملا شکست خورده هست داریم مذاکره با شیطان اشتباه

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۱۰:۲۲

حتما میفرمایید ادامه تحربم بکام کاسبان تحریم

علی۱۴۰۵/۰۴/۰۷ ۲۳:۵۴

سریال برجامی دیگر شروع شده...!!! چند سال هم اینطوری سرمون گرم بشه حالا فعلا...!!!!
حیف عمر و جوانی و تک تک لحظات مردم ایران!!!!

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۸:۵۲

ما دهه هفتادی هام دیگه نسل سوخته شدیم تموم شد

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۷:۴۶

مثلا در جوانیت میخواستی چکار کنی که الان نمیتوانی ؟باید درس بخوانی و کار کنی،میخواستی سفر خارج بری و مثل فیلمهای خارجی ول بگردی،مثل تصویری که از جوانی به خورد شما داده اند

حسن ۶۶۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۶:۳۷

ایده شما چیست؟
وا بدهیم یا مقاومت کنیم؟
بنده هم عمر و جوانی ام می‌گذرد و خیلی خوش هم نگذشته.

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۵:۱۰

شما بودی چکار میکردی؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۳:۵۵

حالا پولدار بودی جوانیت نمی گذشت الان ۱۷ سالت بود؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۳:۵۵

دنیا همینه باهاش کنار بیا و شاکر باش
میتونست بدتر باشه پس شاکر باش

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۳:۵۳

سه شنبه دوحه- قطر طبق برنامه ریزی ملاقات خواهند کرد. این چند تا شلیک هم تموم شد و رفت.

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۰۲:۳۹

البته این لغو شدن مذاکرات و چند تا شلیک به اینطرف و آنطرف، مثل سوپاپ اطمینان هست تا تندروهای دوطرف را آرام کنند تا بعد از چند روز مذاکرات از سر گرفته شود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.