آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
10بازدید

ادارات استان بوشهر سه‌شنبه تعطیل شد

معاونت توسعه مدیریت و منابع استاندار بوشهر گفت: به منظور تسهیل در تردد و بازگشت هم استانی‌ها از مراسم وداع با قائد شهید امت، ادارات استان بوشهر در روز سه شنبه تعطیل اعلام شد.

ادارات استان بوشهر سه‌شنبه تعطیل شد

به گزارش تابناک، فردین اسلامی‌راد، معاونت توسعه مدیریت و منابع استاندار اظهار کرد: با عنایت به موافقت استاندار بوشهر به منظور تسهیل در تردد و بازگشت زائرین مراسم وداع با قائد شهید امت و همچنین برنامه ریزی جهت حضور هم استانی ها و کارکنان ادارات در آیین سوگواری و مراسم باشکوه وداع با رهبر شهید انقلاب و خانواده معزز ایشان در شهر مقدس قم، تمامی دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر به‌جز دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی و بانک ها روز سه شنبه ۱۶ تیرماه تعطیل است.

وی تصریح کرد: واحدهای عملیاتی دستگاه‌های خدمات‌رسان، بخش‌های اجرایی و خدماتی شهرداری‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی، بیمارستان‌ها، پاسگاه‌های نظامی و انتظامی، واحدهای عملیاتی دستگاه‌های مشمول ماده ۱۲ قانون امور گمرکی و نیروهای دارای نوبت شیفت گردان از شمول این بخشنامه مستثنی هستند.

وی اضافه کرد: نحوه فعالیت بانک‌های استان در روز سه‌شنبه توسط کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان پس از هماهنگی با استانداری به صورت کشیک اعلام می‌شود.

اسلامی‌راد گفت: بالاترین مقام دستگاه اجرایی مسئول حسن اجرای این بخشنامه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.