آخرین خبرباکو ۱۴ شهروند ایرانی را «عنصر نامطلوب» اعلام کرد.
2بازدید

اعلام راي ديدار ذوب‌آهن و مس به تعويق افتاد

كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعلام راي نهايي ديدار تيم‌هاي مس كرمان و ذوب آهن اصفهان را به تعويق انداخت.

در حالي كه قرار بود امروز جلسه‌ مسئولان فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ و كميته انضباطي و نمايندگان 2 باشگاه به منظور رسيدگي به پرونده ديدار تيم‌هاي مس كرمان و ذوب آهن اصفهان برگزار ‌شود با اعلام شريفي، رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اين اتفاق به تعويق افتاد.

به گزارش فارس، شريفي در اين باره عنوان كرد: قرار است با توجه به استعلامي كه از فيفا گرفته شده كميته‌اي به عنوان هيات كارشناسي تشكيل شده و تصميم نهايي در مورد اين ديدار گرفته شود.
وي با اعلام اينكه راي اين پرونده ظرف 3 روز آينده اعلام خواهد شد، تصريح كرد:

 با توجه به آيين نامه فيفا، تصميم گيري در اين رابطه به عهده كشور عضو بر اساس آيين نامه داخلي گذاشته شده و ما هم با توجه به فقدان قانون در اين مورد بعد از تشكيل هيات كارشناسي و استناد به نظر نهايي آنها راي نهايي را ظرف 3 روز آينده اعلام خواهيم كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.