مترو و اتوبوس تهران تا کی رایگان است؟
خدمات مترو و اتوبوسهای تندرو (BRT) تهران صبح امروز در حالی رایگان بود که براساس مصوبه شورای شهر، خدمات رایگان این دو مد ناوگان حمل و نقلی تا ۱۹ تیر ماه اعلام شده بود.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، خدمات مترو و اتوبوس از ۹ اسفند و با آغاز جنگ رمضان رایگان شد و طی ۱۳۳ روز گذشته به صورت رایگان نیز به مردم خدمت رسانی شده است.
طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، خدمات مترو و اتوبوس قرار بود تا ۱۹ تیر ماه رایگان باشد، اما بر اساس مشاهدات عینی، صبح امروز و برغم پایان مهلت اعلامی، خدمات این مد حملونقل عمومی (مترو و BRT) رایگان بود و مسافران مترو و اتوبوس بدون پرداخت هزینه از این ناوگان استفاده کردند.
پیگیری ها از شورای شهر و شهرداری درباره چرایی این موضوع در حالی به جواب نرسید که پیش تر درباره تداوم رایگان بودن خدمات مترو و اتوبوس بین برخی از اعضای شورای شهر و شهرداری تهران اختلاف نظر بود به نحوی که در نهایت نیز طرح رایگان شدن دائمی مترو و اتوبوس از سوی طراحانش در صحن شورا پس گرفته شد.
دهک بندی و استفاده رایگان پنج دهک اول از مفاد طرح مذکور بود.
پیش از این علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران اعلام کرده بود : استفاده از این ناوگان برای شهروندان رایگان است. این اقدام در ادامه سیاستی است که از آغاز جنگ رمضان و در پی شرایط ایجاد شده اجرا شد و چندین بار نیز تمدید شده است تا شهروندان، با وجود آثار اقتصادی و سایر پیامدهای ناشی از جنگ، دستکم در زمینه تردد شهری از آرامش خاطر بیشتری برخوردار باشند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
درود بر شما بنده نیز با توجه به شرایط تورمی و رکود اقتصادی مادام العمر، با نظر رایگان شدن برای همیشه موافقم. ضمن اینکه درآمد شهرداری از جیب مردم کم نیست.
باید برای همیشه رایگان شود
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.