آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

مرد71ساله یی که 21 سال بانک زد+عکس

وي در ادامه، خاطر نشان كرد: اين مرد 71 ساله با نشستن بر روي ويلچر و به دست گرفتن يك اسلحه اسباب بازي به بانك‌ها وارد شده و با هوشياري كامل به سمت قسمت ممنوع بانك رفته و از روي باجه‌ها پول نقد سرقت مي‌كرده است.

رسانه‌هاي دولتي آمريكا از دستگيري مردي 71 ساله توسط پليس خبر دادند كه به مدت 21 سال بر روي ويلچر از بانك‌هاي مختلف اين كشور سرقت مي‌كرده است!

به گزارش ايسنا، "جفري فريزر" قاضي رسيدگي به اين پرونده‌ در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي دولتي اين كشور عنوان كرد: "پيتر لورنس" كه هم اكنون 71 سال دارد، به مدت 21 سال از بانك‌هاي ايالت مختلف اين كشور سرقت مي‌كرده است.

وي در ادامه، خاطر نشان كرد: اين مرد 71 ساله با نشستن بر روي ويلچر و به دست گرفتن يك اسلحه اسباب بازي به بانك‌ها وارد شده و با هوشياري كامل به سمت قسمت ممنوع بانك رفته و از روي باجه‌ها پول نقد سرقت مي‌كرده است.

براساس گزارش پليس ايالت "كاليفرنيا" در آمريكا اين مرد 71 ساله روز گذشته حين سرقت 20 هزار اسكناس از بانكي در منطقه "سن ديگو" توسط مامور بانك شناسايي و دستگير شد.


http://www.jomhourieslami.com/1389/13891006/13891006_06_jomhori_islami_goonagoon_0009_1.jpg

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۶ ۱۴:۲۰

خبر کشکی چرا؟مگه ملت ما چه گناه کرده که هر حرف غیرمنطقی شمارا باید بخونه؟حتما خودتون خبرتون را با دقت بخونید!

farid۱۳۸۹/۱۰/۰۶ ۱۳:۲۳

سلام ادمهاي حرفه اي و سالم را در امريکا سريعا ميگيرند اين چطور اين مدت در رفته ؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۶ ۱۲:۵۵

گویا از آدم های فلج دزدی می کرده!!!!!

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۶ ۱۱:۵۸

آموزنده نبود. ارشاد فرمائيدلطفاً!

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۶ ۱۱:۲۷

این خبرها روبدین سارقهای خومون هم یادبگیرن!

شهروند 13۱۳۸۹/۱۰/۰۶ ۱۱:۱۸

یعنی چه جوری ؟ ابهام دارد!

بنده خدا۱۳۸۹/۱۰/۰۶ ۱۰:۳۵

من باورم شد بقیه رو نمیدونم

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۶ ۱۰:۱۲

چه خوشحاله. اونا هم پولو دو دستی میدادن بهش؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۶ ۰۹:۳۱

دمش گرم ادم زرنگیه

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۶ ۱۴:۰۵

توی ایران هرکی حقه باز باشه بهش میگن زرنگ

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.