آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
16بازدید
۶

اعتراف وزیر جنگ آمریکا به توان نظامی ایران

وزیر جنگ آمریکا در جلسه استماع یک کمیته مجلس سنا، مدعی شد که واشنگتن این جنگ را شروع نکرده بلکه ایران آن را از ۴۷ سال پیش آغاز نموده است.

اعتراف وزیر جنگ آمریکا به توان نظامی ایران

 

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ «پیت هگزث» وزیر جنگ و «جان دنیل کین» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا شامگاه سه‌شنبه در جلسه استماع کمیته تخصیص بودجه سنای این کشور حاضر شدند تا از درخواست برای اختصاص ده‌ها میلیارد دلار بودجه تکمیلی به جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران دفاع کنند.

هگزث در پاسخ به سوالات تند سناتور‌های آمریکایی مدعی شد که این ماجراجویی نظامی برای آمریکا فقط ۳۷.۵ میلیارد دلار هزینه داشته است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا روسیه و چین به ایران کمک می‌کنند، گفت: «راه‌هایی وجود دارد که هر دوی این کشورها، در سطوح مختلف، برخی از کار‌هایی را که ایران انجام می‌دهد، ممکن می‌سازند. بله».

این نظامی سابق آمریکایی با بی‌ادبی و اهانت به مردم ایران، ادعا کرد: «رئیس جمهور [آمریکا دونالد]ترامپ شایسته‌ی تقدیر به‌دلیل تلاش و داشتن شجاعت برای جلوگیری از دست‌یافتن اسلام‌گرایان دیوانه به سلاح هسته‌ای است».

هگزث برای توجیه حملات غیرقانونی و وحشیانه به مردم و زیرساخت‌های غیرنظامی در ایران مدعی شد: «آیا می‌خواهید اسلام‌گرایان افراطی بمب هسته‌ای داشته باشند که بتواند جهان را از هم بدرد؟»

وی سپس با اعتراف به بی‌فایده بودن حملات آمریکا در تضعیف قدرت نظامی ایران، گفت: «من تصدیق می‌کنم که آنها هنوز هم بدون شک توانایی‌هایی دارند، اما میزان خساراتی که ما به آنها وارد کرده‌ایم، آنها را در بدترین حالت قرار داده است».

وزیر جنگ تروریست آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا توانایی نابود کردن هر آنچه در زیر کوه کلنگ است را دارند، اظهار داشت: «بسیاری از توانایی‌های ما طبقه‌بندی شده است».

در این میان، معترضان ضد جنگ با قطع کردن ادعا‌های هگزث، فریاد زدند: «بمباران کودکان در ایران و فلسطین را متوقف کنید!»

هگزث سپس ادعا کرد: «اما اگر کسی در جهان بتواند به چیزی در زمین دست یابد، آن ارتش آمریکا است».

وی در ادامه ادعا‌های احمقانه و مضحک خود گفت: «ما این جنگ را شروع نکردیم. ایران این جنگ را ۴۷ سال پیش شروع کرد... ما دوباره درگیر جنگ‌های احمقانه نیستیم. ما سعی در تغییر شکل جامعه ایران نداشته‌ایم».

این مقام آمریکایی با ادعای اینکه محاصره‌ای مؤثر بر تمام کشتی‌ها و بنادر ایران اعمال کرده‌اند، مدعی شد: «ما از صادرات نفت آنها جلوگیری کرده‌ایم. فشار بر ایران در حال افزایش است. ما می‌توانیم این محاصره را حفظ کنیم».

هگزث با طفره‌رفتن از سوالی درباره فعال‌بودن نیرویی دریایی ایران، اعتراف کرد: «ما نمی‌توانیم هر قایق تندرو ایرانی، هر قایقی که مسلسل داشته باشد یا هر موشک کروز را از بین ببریم».

وی با ادعای اینکه ایران در تنگه هرمز هزینه ترانزیت دریافت نمی‌کند، مدعی شد: «کسانی که به کشتی‌ها شلیک کنند با نیرویی کوبنده مواجه خواهند شد و ما این کار را برای ۱۰ شب متوالی انجام داده‌ایم».

وزیر جنگ بی‌نزاکت آمریکا در ادامه ادعا‌های موهومش افزود: «تأسیسات هسته‌ای نابود شدند، اما ایرانی‌ها احمقانه به تلاش برای دستیابی به قابلیت‌های هسته‌ای ادامه دادند».

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز در پاسخ به سوال یک سناتور مبنی بر اینکه آیا به تأسیسات آب شیرین‌کن در ایران حمله کرده‌اند، مدعی شد: «من از اینکه این تأسیسات جزو اهداف بوده‌اند، اطلاعی ندارم».

ژنرال کین نیز با اعتراف به قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران، گفت: «ایران توانایی ادامه تهدید در منطقه را دارد».

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

جانفدا۱۴۰۵/۰۴/۳۱ ۱۰:۲۱

ایران منطقه را گورستانی برای دشمنان منطقه ای و فرامنطقه‌ای تبدیل خواهد کرد، به این موضوع اصلا شک نکنید. ای جنایتکاران کودک کش

محمد۱۴۰۵/۰۴/۳۱ ۰۸:۱۹

حرامزاده های بی شرف کشتن بچه ها مراکز غیر نظامی جنگ حساب نمیشه
اصلا به شما چه ما چیکار میکنیم

حسین۱۴۰۵/۰۴/۳۱ ۰۷:۵۵

بیچاره ها فقط عشق اینو دارن خودشون رو ناجی دنیا قلمداد کنند
ولی غافل از اینکه جهان فهمیده شما آمریکایی ها چه جانورانی وحشی و نفهم در پوست آدمیزاد هستید
واسه این حرفا دیگه دیر شده جهان باید از شما تاجران جرم و جنایت بترسند...

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۳۱ ۰۳:۴۴

با فرستادن پهباد های فیک و غیر واقعی روی آسمان کویت یا ناو های آمریکا در مدت چند روز ،پدافند و موشک های سپر دفاعی شون زود تمام می‌شود، بعد با فرستادن پهباد های جاسوسی محل رادار ها ، پدافند ها، سکو های موشکی،و اماکن نظامی دشمن را فیلم برداری کرده و کار را برای حمله پهباد های با قابلیت حمل موشک هوا به زمین ایران آسان میکند

هادی بوکسور۱۴۰۵/۰۴/۳۱ ۰۲:۳۹

جرئت داشتی میومدی تو رینگ تا رودررو بجنگیم ببینم چی تو چنته داری

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۳۱ ۰۲:۱۰

این اعتراف برای چاپیدن و گرفتن پول هست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.