رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
11بازدید
۲۸

موافقت حداقلی برای تمدید قرارداد سرمربی تیم ملی/ نیم نگاه قلعه‌نویی به نیمکت استقلال

نیم نگاه قلعه‌نویی به نیمکت استقلال

در شرایطی که اکثریت هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال با تمدید قرارداد امیر قلعه‌نویی موافق نیست، اما مهدی تاج در تلاش است تا این اتفاق را رقم بزند.

حداقل موافق برای تمدید قرارداد سرمربی تیم ملی/ نیم نگاه قلعه‌نویی به نیمکت استقلال

ابتدای سال میلادی آینده، تیم ملی باید در عربستان سعودی در جام ملت‌های آسیا شرکت کند و برنامه فدراسیون فوتبال هنوز مشخص نیست؛ اینکه تیم ملی در جام ملت‌ها به دنبال قهرمانی است یا به دنبال نسل‌سازی خواهد بود تا برای جام جهانی ۲۰۳۰ تیمی جوان اما با انگیزه و قدرتمند روانه مسابقات شود.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، امیر قلعه‌نویی پس از حضور در دو تورنمنت معتبر با تیم ملی ایران، نتوانست آنطور که باید عمل کند و نتیجه بگیرد. یعنی هیچکدام از اهداف تیم ملی ایران با این مربی محقق نشد، همانطور که پیش از او نیز این اتفاق با کارلوس کی‌روش رخ نداده بود. یعنی تفاوتی در نتیجه نهایی عملکرد دو مربی وجود نداشت و تیم ملی نه در جام ملت‌ها به فینال رسید و جام قهرمانی را بالای سر برد و نه توانست در جام جهانی از گروه صعود کند و به مرحله حذفی راه یابد.

قلعه‌نویی برخلاف آنچه ادعا می‌کند که دستمزد کمتری نسبت به سرمربیان لیگ برتری می‌گیرد، اما هم به لحاظ عملکردی در چند سال اخیر (کسب موفقیت و قهرمانی) و هم به لحاظ تعداد روز و ساعت کاری در تیم ملی، بیشترین حقوق را دریافت می‌کند.

با توجه به عملکردی که از سرمربی تیم ملی در نزدیک به چهار سال اخیر به جا مانده است، او حالا موافقان و مخالفانی برای تمدید قرارداد دارد. قلعه‌نویی برخلاف آنچه ادعا می‌کند که دستمزد کمتری نسبت به سرمربیان لیگ برتری می‌گیرد، اما هم به لحاظ عملکردی در چند سال اخیر (کسب موفقیت و قهرمانی) و هم به لحاظ تعداد روز و ساعت کاری در تیم ملی، بیشترین حقوق را دریافت می‌کند. حضور در تیم‌های باشگاهی یک سرمربی را به صورت روزانه درگیر کار و تمرین می‌کند و حضور در تیم ملی، صرفاً محدود به روزهای فیفاست که در طول سال زیاد تکرار نمی‌شود. از همین‌رو قلعه‌نویی با کار کمتر دریافتی بیشتری هم دارد و پاداش ۱۵۰ میلیاردی اخیر او هم نشان داد که او در تیم ملی به لحاظ مالی نه تنها متضرر نمی‌شود که پول بیشتری هم دریافت می‌کند. بنابراین تمدید قرارداد برای سرمربی حال حاضر تیم ملی، بسیار خوشایندتر از قطع همکاری است و او این فرصت را دارد که تا جام جهانی ۲۰۳۰ روی نیمکت حضور داشته باشد و برای دومین بار هم مربیگری در جام جهانی را تجربه کند.

ادامه حضور امیر قلعه‌نویی در تیم ملی اما منوط به تأیید هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال است که حداکثر نفرات یا باید رأی به تمدید قرارداد او بدهند یا به طور مثال این اختیار را به رئیس فدراسیون محول کنند تا برای ادامه همکاری تصمیم‌گیری کند. تا این لحظه تعداد مخالفان ادامه حضور قلعه‌نویی در تیم ملی، در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال بیشتر از تعداد موافقان است و برای همین نمی‌توان با قطعیت گفت که قلعه‌نویی تا جام جهانی ۲۰۳۰ روی نیمکت تیم ملی خواهد نشست. اگرچه او یک حامی بزرگ دارد و مهدی تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال علاقه زیادی دارد تا با قلعه‌نویی ادامه همکاری دهد.

حداقل موافق برای تمدید قرارداد سرمربی تیم ملی/ نیم نگاه قلعه‌نویی به نیمکت استقلال

رئیس فدراسیون فوتبال، هیچ خاطره خوش و تجربه خوبی از انتخاب سرمربی تیم ملی ندارد؛ او در اولین دوره‌ای که رئیس فدراسیون فوتبال شد، کارلوس کی‌روش از دوره علی کفاشیان روی نیمکت تیم ملی حضور داشت و صرفاً این دوره را ادامه داد. پس از جام ملت‌های ۲۰۱۹ امارات، مهدی تاج قراردادی با مارک ویلموتس امضا کرد که یکی از زیان‌بارترین قراردادهای تاریخ ورزش ایران لقب گرفت و شیوه مدیریت و عقد قرارداد، به شکلی بود که این مربی بلژیکی پس از شش ماه قراردادش را به صورت یک طرفه فسخ کرد و چند میلیون دلار پول گرفت. پس از این ماجرا هم تاج مشکل قلبی پیدا کرد، استعفا داد و پس از آرام شدن دوباره فضا و صعود تیم ملی به جام جهانی با دراگان اسکوچیچ به فدراسیون فوتبال بازگشت.

اگرچه انتخاب امیر قلعه‌نویی با موفقیت و دستاوردی همراه نبوده، اما به نظر می‌رسد مهدی تاج از عواقب انتخاب سرمربی جدید واهمه داشته باشد و ترجیح دهد همین وضعیت نیم‌بند فعلی با قلعه‌نویی را حفظ کند.

مهدی تاج اولین اقدامی که در بازگشت دوباره به فدراسیون فوتبال داشت، تغییر سرمربی تیم ملی بود. او دراگان اسکوچیچ را برکنار کرد و کی‌روش را بار دیگر به تیم ملی برگرداند تا با شکست ۶ بر ۲ مقابل انگلستان، فاجعه‌بارترین نتیجه تاریخ فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر رقم بخورد. در نهایت هم تیم ملی موفق نشد از گروهش صعود کند تا بار دیگر انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال برای نیمکت تیم ملی زیر سؤال برود. با این حال اگرچه انتخاب امیر قلعه‌نویی هم با موفقیت و دستاوردی همراه نبوده، اما به نظر می‌رسد که مهدی تاج از عواقب انتخاب سرمربی جدید هم واهمه داشته باشد و ترجیح بدهد همین وضعیت نیم بند فعلی با قلعه‌نویی را حفظ کند. تصمیمی که اکثریت هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال چندان موافق آن نیست.

قرارداد امیر قلعه‌نویی با تیم ملی به پایان رسیده و اگر تیم ملی قرار است در فیفادی بعدی که ماه سپتامبر (کمتر از دو ماه دیگر) خواهد بود، اردویی برپا کند و مسابقه‌ای داشته باشد، باید تا پیش از آن تاریخ سرمربی خود را شناخته باشد. این در حالی است که ابتدای سال میلادی آینده، تیم ملی باید در عربستان سعودی در جام ملت‌های آسیا شرکت کند و برنامه فدراسیون فوتبال هنوز مشخص نیست؛ اینکه تیم ملی در جام ملت‌ها به دنبال قهرمانی است یا به دنبال نسل‌سازی خواهد بود تا برای جام جهانی ۲۰۳۰ تیمی جوان اما با انگیزه و قدرتمند روانه مسابقات شود. اگرچه بسیاری معتقدند حتی با هدف قهرمانی، تیم فعلی شانس زیادی برای رسیدن به فینال و بالا بردن جام قهرمانی ندارد.

حداقل موافق برای تمدید قرارداد سرمربی تیم ملی/ نیم نگاه قلعه‌نویی به نیمکت استقلال

باتمام این اوصاف، امیر قلعه‌نویی به دنبال تعیین تکلیف قراردادش با تیم ملی در یکی دو هفته آینده است. سرمربی فعلی تیم ملی که به اعتقاد بسیاری از منتقدان و کارشناسان، نتوانسته خروجی مؤثری در تیم ملی داشته باشد، به دنبال این است که اگر در تیم ملی ماندگار نشد، بتواند پیش از شروع لیگ برتر روی نیمکت یکی از تیم‌های باشگاهی حضور پیدا کند. برخی منابع حتی می‌گویند که امیر قلعه‌نویی نیم نگاهی به نیمکت استقلال دارد و اگر مدیران باشگاه هم با سهراب بختیاری‌زاده ادامه دادند و تمرینات پیش فصل را آغاز کرده‌اند، به این علت بوده که اگر قلعه‌نویی با تیم ملی قطع همکاری کرد، بتوانند او را هم میان گزینه‌های خود بگنجانند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۴۰۵/۰۵/۰۸ ۱۱:۰۸

همه‌بازیکنان‌‌تیم‌ملی‌فوتبال‌‌تصمیم‌گرفته‌اند‌عکس‌‌قلعه‌نویی‌را
روی‌بازوی‌خودشان‌‌تتو‌کنند‌

Hamid۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۲۲:۴۰

بهترخ که از تیم ملی خداحافظی کنه

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۱۹:۵۴

قندلی گفته که فدراسیون کاره ای نیست، در جای دیگری قراردادش بسته میشه، رفتن بالا و موندن به موفقیت نیست،

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۱۳:۳۶

مخالفتها با قلعه نویی جنبه فنی ندارد و صرفا یک عقده گشایی و تسویه حساب است

يوسف۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۱۳:۰۹

قلعه نویی با توجه به شرایط دلاورانه ظاهر شد و مربی خارجی و ایرانی فرقی نداره بازیکن باید غیرت داشته باشه و برای مردم پیروز بشه نه به هدف کسب مادیات

Mhd۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۰۹:۲۳

تا تاج هست قلعه‌نویی هم هست.تا دیر نشده باید فوتبال رو نجات داد.فدراسیون نیاز به یک خانه تکانی اساسی داره.نه به تاج،نه به سر مربی.🤚✋

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۰۸:۱۲

کاش میشد ساعت نویی و بقیه اعضای کادر فنی تیم ، با یه استعفای دسته جمعی، اکثربت هواداران فوتبال رو شاد بکنن!!🫣🤔🙄😳😣😡

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۰۵:۲۸

قلعه نویی مربی خوبیه برای تیم ملی. همه مخالفتها با او از روی حسادت و خودخواهیست

موسوی۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۲۱:۰۳

بعداز ماجرای ویلموتس باید تاج برکنار می‌شد ولی ماند و قلعه‌نوعی را آورد و هر دو به هیچ کدام از قول‌هایشان عمل نکردند نه قهرمان جام ملت‌ها شدند و نه به مرحله‌ی بعدی جام جهانی صعود کردند حالا طبق کدام دستاورد باید در مقامشان ابقاء شوند؟ تیم ملی به جوان‌سازی نیاز دارد

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۱۹:۴۳

همه چیز عالی است؟؟!!!

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۱۸:۱۸

به خدا این مربی از لحاظ فنی از هیچکدام از بازیکنان تیم ملی بهتر نیست فقط نفوذ سیاسی داره وبس اصلا به درد یک تیم باشگاهی دسته سوم هم نمی خوره نگذاشت او یعنی ضربه بیشتر به تیم ملی و..

محبوب۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۱۸:۰۱

یکی نیست جربزه داشته باشه این فوتبال سرگردان ما روازدست این تاج نجات بده ،این آدم باید چی کار کنه تا مسئول قانع بشه که این آدم مدیریت فوتبالی نداره

عبدالحسبن سلحشور۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۱۷:۰۹

درود
با توجه به جو بدبینی که جامعه از سرمربی تیم ملی آقای قلعه نوعی دارد ، و موضع گیری تند سرمربی علیه منتقدان ودر خواست از نیروهای امنیتی که رسانه های منتقدان را تعطیل ومجوز ندهند ، واینکه جامعه بزرگ رسانه ای وخبرنگاران ورزشی که بانقد مخاطب می گیرند و امرار معاش می کنند ، لازم است ایشان از سمت سرمربی گری تیم ملی کنار گذاشته شود

فرزندلر۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۱۷:۰۲

امیرخان امید ایران امیرخان بهترین مربی تاریخ ایران

علی۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۰۰:۱۵

قلعه نوعی ازهرلحاظ نگاه کنی بهترین مربی ایران پرافتخارترین

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۲۳:۰۴

مسخره میکنی ؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۲۱:۱۳

اگر اینطوره چرا مردم با دیسلایک لهت کردن ؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۱۹:۴۶

مشکل اصلی قلعه نوعی برای خودش این است که در روی نیمکت نشستن فیلم برای تماشاگر و رسانه ها بازی نمیکند

شهروند۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۱۶:۴۱

بابا بندازیدش بیرون، یک مربی صاحب سبک خارجی یا داخلی انتخاب کنید تا تیم ملی پوست بندازه و جوان بشه

ایران۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۱۶:۲۲

تاج و قلعه نوعی دستشان در دست هم است

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۱۶:۱۳

اخه کی تو این مملکت اینقدر دستمزد داره مه حالا این یکی منت هم میزاره؟

ابراهیم۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۱۶:۰۰

تنها راه ، برکناری آقای قلعه‌نویی و آوردن مربی درجه یک.

مهرداد مدیرصانعی۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۱۵:۵۸

در ارتباط با حمایت مهدی تاج از سرمربی‌گری امیر قلعه‌نویی، و با تاکید بر این‌که هیچ‌یک از این دو نفر در مسئولیت خود، دستاوردی جز ناکامی برای فوتبال ایران نداشته‌اند فقط می‌توان به ضرب‌المثل زیر اشاره کرد:
کبوتر با کبوتر، باز با باز
کند هم‌جنس با هم‌جنس پرواز

فوتبال زد و بند۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۱۵:۴۲

اخراج تاج و دیگر هیچ

آزاد۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۱۴:۵۵

وزیر محترم ورزش لطفاً به خاطر حال دل مردم هم که شده
آقای تاج وقلعه نویی رو مرخص کنید وخاطره خوب در کارنامه خود
بجا گذارید.

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۱۴:۳۴

در جام ملت ها تیم ژاپن را شکست داد و فقط یک بازی خوب بازی نکرد. در جام جهانی هم که با شرایطی که داشتیم تیم خوب بود. اگر امیر بمونه جام ملت های امسال حداقل فینالیست هستیم. تیم قلعه نوعی حداقل با جسارت بازی میکنه

ناصر۱۴۰۵/۰۵/۰۶ ۱۴:۰۲

اگرازقلعه نوعی امثال ثابتی حمایت نمی کردند پارسال آرتین ملی کنارگذاشته می شد.آخه فوتبال ماهم سیاسی شده

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۱۰:۳۲

اگه یه خارجی بود خوب بود هیچی نمیگفتین ،نمی‌دونم یه مافیا بی هست که قلعه نویی بره مربی خارجی بیاد ،رو باشگاه ها هم فشار بیاد که بگن بازیکن ،حال

،دلال بخوره ،قلعه نویی بهترین گزینه هست ،چون دنبال باند بازی و بازیکن ملی پوش کن نیست ،هر چی اون لحظه صلاح بدون انجام میده ،چون برای پول نیست ،ملی پوش رقمش بالا بره ،

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.