آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
9بازدید

پایان شایعه عوارض دریایی در باب‌المندب

یمن شایعات منتشر شده مبنی بر تعیین عوارض بر تردد کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد.

پایان شایعه عوارض دریایی در باب‌المندب

مرکز هماهنگی عملیات‌های بشردوستانه (HOCC) در صنعا اعلام کرد: اخبار منتشر شده درباره تصمیم یمن برای اعمال( تعیین و دریافت) عوارض عبور از کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب صحت ندارد.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم،  مرکز هماهنگی عملیات بشردوستانه در صنعا تاکید کرد: عبور از تنگه استراتژیک باب‌المندب همچنان بدون اخذ عوارض و رایگان است.
 
این در حالی است که نیروهای مسلح یمن با اعلام تداوم محاصره علیه عربستان اعلام کرد: 8 نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کرده است. 

نیروهای مسلح یمن با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: در راستای تثبیت معادله «محاصره در برابر محاصره» و در پی اعمال دقیق تحریم دریایی بر کشتی‌های نفتکش دشمن سعودی، 8 فروند نفتکش عربستان مجبور به تغییر مسیر به سمت «دماغه امید نیک» شدند.

نیروهای مسلح یمن تأکید کرد که روند محاصره دشمن سعودی ادامه خواهد داشت و دست نیروهای مسلح به اذن خدا در هر کجا که امکان‌پذیر باشد به کشتی‌های آن خواهد رسید.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.