آخرین خبرهواپیمای قطری ۴ ساعته برگشت خورد
2بازدید

حقيقي ضربه پنالتي را مهار كرد

تيم ملي ، ارتش قطر را گل‌باران كرد

تيم ملي فوتبال ايران با نتيجه 7 بر صفر تيم ارتش قطر را از پيش رو برداشت.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک ؛ تيم ملي فوتبال ايران كه براي كسب آمادگي جهت حضور در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا در قطر اردو زده است، در دومين ديدار دوستانه خود با تركيبي جوان‌تر نسبت به بازي گذشته برابر تيم ملي قطر به مصاف تيم ارتش اين كشور رفت و توانست با نتيجه 7 بر صفر اين تيم را از پيش رو بردارد.

كريم انصاري فر (سه گل)، ايمان مبعلي (دو گل، يك گل پنالتي)، غلامرضا رضايي و محمد غلامي گل‌هاي ايران را به ثمر رساندند. نيمه اول اين بازي با نتيجه 5 بر صفر به سود ايران به پايان رسيد.

گردان، حيدري، منتظري، طالبي، رحيمي، محمد نوري، كياني، مبعلي، رضايي، نوروزي و انصاري فر در نيمه نخست در تركيب ايران قرار داشتند و در نيمه دوم حقيقي جايگزين گردان شد، خلعتبري به جاي نوروزي وارد زمين شد، نصرتي جاي حيدري را گرفت، محمد غلامي به جاي رضايي به زمين آمد و پژمان نوري هم جاي كياني را گرفت.

البته در اواسط بازي كياني بار ديگر وارد زمين شد و جاي مبعلي را گرفت.

پيش از گل هفتم ايران، داور يك پنالتي براي تيم ارتش قطر گرفت كه عليرضا حقيقي اين ضربه پنالتي را دفع كرد.

تيم ملي ايران امروز تمرين نخواهد داشت و بازي بعدي ايران 12 دي با آنگولا خواهد بود كه البته هنوز AFC موافقتش را براي برگزاري اين بازي در يكي از ورزشگاه‌هاي جام ملت‌هاي آسيا اعلام نكرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

tgpewljs۱۳۹۰/۰۲/۰۶ ۰۱:۳۳

20

lflbomwo۱۳۹۰/۰۲/۰۶ ۰۱:۳۳

20

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.