آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
15بازدید

شلیک پلیس به اراذل و اوباش در شاهرود

فرمانده انتظامی شاهرود از دستگیری دو شرور پس از حمله به مأموران پلیس در یکی از مجموعه‌های تفریحی این شهرستان خبر داد و گفت: این افراد با شلیک پلیس زمین‌گیر شدند.

شلیک پلیس به اراذل و اوباش در شاهرود

به گزارش تابناک، سرهنگ علیرضا شائینی غروب یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل فرماندهی انتظامی شاهرود اظهار کرد: در پی تماس شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر ایجاد مزاحمت از سوی دو سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت در یکی از مجموعه‌های تفریحی شاهرود، مأموران یگان امداد بلافاصله به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: با حضور مأموران در محل، دو متهم به سمت پلیس حمله‌ور شدند که مأموران برای کنترل شرایط و دستگیری آنان اقدام به شلیک تیر هوایی کردند.

فرمانده انتظامی شاهرود با بیان اینکه این دو عامل شرارت در نهایت توسط مأموران دستگیر شدند، تأکید کرد: پلیس با افرادی که موجب برهم زدن نظم و امنیت عمومی و ایجاد مزاحمت برای شهروندان شوند، برخورد قانونی و قاطع خواهد داشت.

شائینی تاکید کرد: از خانواده‌ها درخواست داریم تا برای پیشگیری از این اتفاقات نظارت و کنترل بیشتری بر رفتار و فعالیت فرزندان خود داشته باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

امیر۱۴۰۵/۰۷/۰۵ ۲۰:۲۳

این مقام انتظامی پدر مادر رو چی فرض کرده، یعنی یک پدر مادر بالا 60 ساله چه کنترلی میتونند روی این نره قول ها داشته باشن؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.