آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
14بازدید

واکنش بیرانوند به نامزدی عنوان بهترین بازیکن آسیا

دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران به قرار گرفتن نامش بین ۳ نامزد دریافت جایزه بهترین بازیکن حاضر در فوتبال آسیا واکنش نشان داد.

واکنش بیرانوند به نامزدی عنوان بهترین بازیکن آسیا

به گزارش تابناک؛ علیرضا بیرانوند درباره نامزدی در بخش بهترین بازیکن مرد سال آسیا اظهار داشت: این اتفاق برای من ارزش زیادی دارد. آخرین بار در سال ۲۰۱۹ بود که به جمع ۳ نامزد نهایی این جایزه رسیدم و پس از آن، هیچ دروازه‌بانی دیگری از قاره آسیا تا امروز در این جمع قرار نگرفته بود.

وی افزود: این‌که حالا دوباره این فرصت نصیب من شده، باعث خوشحالی و انگیزه بیشترم است. البته این اتفاق را فقط متعلق به خودم نمی‌دانم و امیدوارم بتوانم نماینده شایسته‌ای برای فوتبال ایران باشم.

دروازه‌بان تیم ملی و باشگاه تراکتور در ادامه عنوان داشت: رسیدن به چنین جایگاهی بدون تلاش مستمر، حمایت هم‌تیمی‌ها و زحمات مجموعه فنی امکان‌پذیر نیست. دروازه‌بانی یک کار انفرادی به نظر می‌رسد، اما واقعیت این است که عملکرد خوب یک گلر به هماهنگی تمام تیم وابسته است.

بیرانوند اضافه کرد: من هم همیشه سعی کرده‌ام با تمرکز و مسئولیت‌پذیری، بهترین عملکردم را برای تیم ملی و باشگاهم ارائه کنم.

بیرانوند با اشاره به تجربه حضور در رقابت‌های بین‌المللی اذعان داشت: نمایش در جام جهانی ۲۰۲۶ و همچنین مسابقات فصل گذشته لیگ نخبگان آسیا، تجربه‌های مهمی برای من بود. بازی در این سطح، فشار و حساسیت زیادی دارد و به بازیکن کمک می‌کند از نظر فنی و ذهنی پیشرفت کند. خوشحالم که عملکردم در این مسیر مورد توجه قرار گرفته و به نامزدی در چنین جایزه‌ای رسیده است.

وی توضیح داد: طبیعتاً وقتی نامزد یک جایزه بزرگ می‌شوید، به کسب آن هم فکر می‌کنید. من نیز امیدوارم این بار اتفاق خوبی رقم بخورد و بتوانم این افتخار را به مردم ایران و هوادارانی تقدیم کنم که همیشه پشتم بوده‌اند. با این حال، همین نامزدی هم مسئولیت مرا بیشتر می‌کند تا با انگیزه بالاتری به کارم ادامه بدهم و نماینده شایسته‌ای برای فوتبال کشورم باشم.

منبع: فارس

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۵ ۱۲:۵۲

بچه خوب، زحمتکش، باغیرت و وطن پرستیه

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۵ ۰۱:۲۵

بیرانوند رو خدا بغل کرده. ان شالله به هر چی می خوای برسی پسر.

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۵ ۱۱:۳۹

نیتش پاکه

جلال۱۴۰۵/۰۷/۲۵ ۰۱:۲۱

به خدا هیچ کارخاصی نمیخواد انجام بدی فقط حرف نزن و هیچوقت مصاحبه نکن و اظهار فضل بیخودی نکن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.