آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3152بازدید

پليس اسرائيل درصدد يورش به مسجدالاقصي

نيروهاي پليس اعلام کردند، از حفاري‌هاي اطراف مسجدالاقصي و بخش زيرين آن، بويژه در «باب المغاربه» حمايت مي‌کنند و به منظور تسهيل در رفت‌وآمد نيروهاي پليس به منظور يورش به اين مکان، پل ساخته مي‌شود.

پليس اسرائيل ضمن اظهار آمادگي از يورش به مسجدالاقصي و «قبة الصخره» در قدس، گروه‌هاي متعددي از نيروهاي خود را به منظور بازرسي به مسجدالاقصي و اطراف آن اعزام کرد.

به گزارش مهر به نقل از شرق الاوسط، نيروهاي پليس با لباس رسمي به همراه عکاسان پليس که از آنها به صورت علني و آشکار عکس مي گرفتند، از طريق «باب المغاربه» نزديک ديوار البراق وارد مسجدالاقصي شده و در آنجا به بازرسي پرداختند.

مؤسسه آباداني مقدسات اسلامي الاقصي نيز با صدور بيانيه‌اي اعلام کرد: اين بازرسي‌ها هر روز افزايش مي‌يابد و طي دوره‌هاي اخير نيز گستردگي بسياري يافته است.

مؤسسه الاقصي نسبت به اين يورش‌ها و بارزسي‌ها هشدار داد و گفت: اين تعرض خطرناکي به مسجدالاقصي به شمار مي‌رود که به صورت تدريجي صورت مي‌گيرد و هدف يهودي‌سازي قدس را دنبال مي‌کند.

نيروهاي پليس اعلام کردند، از حفاري‌هاي اطراف مسجدالاقصي و بخش زيرين آن، بويژه در «باب المغاربه» حمايت مي‌کنند و به منظور تسهيل در رفت‌وآمد نيروهاي پليس به منظور يورش به اين مکان، پل ساخته مي‌شود.

اگر چه بزرگترين گروههاي فلسطيني به اين حفاريها اعترض کردند، اما نگراني فلسطين از تهديد و تخريب پايه‌ها و ارکان مسجدالاقصي است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.