آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4548بازدید

تجمع اعتراض آميز كارگران"فرش پارس"

بيش از 200 كارگر شركت "فرش پارس" قزوين در اعتراض به عدم دريافت چند ماه حقوق و بلاتكليفي شغلي در مقابل كارخانه دست به تجمع زدند.

به گزارش ايلنا عيد علي كريمي فعال كارگري در قزوين گفت: مديريت شركت مذكور مدعي است كه به دنبال تغيير ساختار در كارخانه است اما تاكنون هيچگونه تغييري در اين واحد توليدي ايجاد نكرده و كارگران را در سرگرداني و بلاتكليفي نگه داشته است.

او با اشاره به اينكه شواهد موجود در "فرش پارس" خبر از انحلال احتمالي آن در آينده نزديك دارد، اظهار داشت: كارخانه به حالت تعطيل درآمده و هيچ مقام مسئولي به مشكلات كارگران و شركت رسيدگي نمي‌كند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۴/۳۰ ۱۵:۳۹

این اولین و آخرین شرکتی نیست که با این اصلاحات اقتصادی انجام شده در این چند سال به این حال و روز افتاده است . نمونه بارزتر آن شرکت ایپاکو واقع در وردآورد کرج است که 8 ماه است که حقوق نگرفته اند و از ابتدای سال هم به حالت تعطیلی درآمده است .

ناشناس۱۳۸۷/۰۴/۳۰ ۱۵:۱۵

این انحلال کارخانجات آینده شومی است که با بی تدبیری مسولین سرنوشت بسیاری از کارخانجات دیگر خواهد بود. راستی چرا مسببین این رکود اقتصادی - تورم 30 درصدی-بیکاری و....... مجازات نمیشوند؟!

ناشناس۱۳۸۷/۰۴/۳۰ ۱۴:۵۵

این روزها خبر بسته شدن کارخانه ها یکی پس از دیگری دارد برای مردم عادی می شود، خدا به داد کارگران بیچاره ای برسد که در این شرایط گرانی و تورم بیکار می شوند.واقعا چه کسی جوابگوی این همه زجر و سختی است؟

ناشناس۱۳۸۷/۰۴/۳۰ ۱۴:۳۰

صنایع مخابراتی راه دور ایران در شیراز نیز به همین وضع گرفتار است

ناشناس۱۳۸۷/۰۴/۳۰ ۱۳:۲۱

بسيار جاي تاسف است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.