آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
3بازدید

خداداد:خوشحالم، پیش بینی ام غلط بود!

تا این جای رقابت ها شانس یارمان بوده و اگر در این مورد هم شانس بیاوریم و تیمی مانند بحرین حریف ایران شود.

خداداد عزیزی از افرادی بود که پیش بینی کرده بود تیم ملی ایران نمی تواند از گروهش صعود کند اما با دو برد ایران این پیش بینی او نادرست از آب درآمده است.

گل ، وی در مورد نتایج ایران در جام ملتهای آسیا گفت:« از این که پیش بینی هایم درست از آب درنیامد خوشحالم و امیدوارم که این پیروزی ها ادامه داشته باشد. هر کس که از پیروزی های تیم ملی ایران خوشحال نباشد ایرانی نیست. شاید عده ای از افشین قطبی خوششان نیاید اما هیچ کس وجود ندارد که خواهان ضعف و حقارت تیم ملی ایران باشد.»

 وی در مورد این که ایران بهتر است در دور بعدی با کدام تیم دیدار کند ادامه داد:« تا این جای رقابت ها شانس یارمان بوده و اگر در این مورد هم شانس بیاوریم و تیمی مانند بحرین حریف ایران شود. کره جنوبی و استرالیا هر دو حریفان قدری هستند و بازی کردن با هر دو تیم کار بسیار دشواری است اما برای تیمی که داعیه قهرمانی دارد نباید نام حریف تفاوتی داشته باشد.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.