آخرین خبرهواپیمای قطری ۴ ساعته برگشت خورد
1بازدید

نگهداری از 28 موش در خانه

کیت و کوین راتری بر خلاف عقیده بقیه مردم می‌گویند علاقه‌ خاصی به 28‌موش خود دارند و زندگی آرامی را در کنار آنها سپری می‌کنند.

یک زن و شوهر انگلیسی به‌خاطر نگهداری از 28‌موش در خانه‌شان این روزها نظر رسانه‌های این کشور را به خود جلب کرده‌اند.

در حالی که در بسیاری از خانه‌ها دیده‌شدن فقط یک موش باعث زلزله می‌شود این زوج یک اتاق خانه‌شان را به موش‌های خود اختصاص داده‌اند.

 کیت و کوین راتری بر خلاف عقیده بقیه مردم می‌گویند علاقه‌ خاصی به 28‌موش خود دارند و زندگی آرامی را در کنار آنها سپری می‌کنند.

خانم راتری می‌گوید: وقتی از کار به خانه بر می‌گردیم موش‌ها به استقبال ما می‌آیند و بیشترین اوقات فراغت ما صرف بازی با آنها می‌شود.

گفته می‌شود برخی از همسایه‌های این خانواده تصمیم دارند شکایتی را در این رابطه تنظیم کنند. این افراد عقیده دارند که این موش‌ها می‌توانند عامل انتقال بیماری در محل زندگی‌شان شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.