آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

پافشاری کانادا بر گستاخی علیه ایران

صندوق کلاریون تولیدکننده مستند جهاد سوم، در جدیدترین پروژه "ایران هراسی اتمی " با تلفیق دو واژه ایران و اورانیوم، مستند "ایرانیوم " را ساخته که ایران را خطرناک‌ترین تهدید اتمی جهان معرفی کرده است.

دولت کانادا قصد دارد تا با پخش مستند 'ایرانیوم ' که در راستای ایران هراسی ساخته شده است گستاخی را نسبت به ایران به حد کمال برساند.

به گزارش فارس، صندوق کلاریون تولیدکننده مستند جهاد سوم، در جدیدترین پروژه "ایران هراسی اتمی " با تلفیق دو واژه ایران و اورانیوم، مستند "ایرانیوم " را ساخته که ایران را خطرناک‌ترین تهدید اتمی جهان معرفی کرده است.

پایگاه خبری شبکه فاکس نیوز در گزارشی اعلام کرد سه شنبه شب قرار بود مستند "ایرانیوم " در مرکز "کتابخانه و آرشیوهای کانادا " به نمایش در آید که ظاهرا به دلیل نامه سفارت ایران در کانادا پخش این مستند متوقف شد.

اما "جیمز مور " وزیر میراث فرهنگی کانادا در اقدامی که نشان از گستاخی این کشور در قبال ایران دارد به کتابخانه و آرشیوهای کانادا اعلام کرده است که مستند اورانیوم باید پخش گردد.

مرکز کتابخانه و آرشیوهای کانادا نیز در واکنش به اظهارات وزیر میراث فرهنگی این کشور اعلام کرد که پخش این فیلم به زمانی در ماه فوریه موکول شد.

قرار بود پس از نمایش این فیلم مستند ضدایرانی "کلیر لوپز " تحلیلگر اطلاعاتی و مامور سابق سازمان جاسوسی آمریکا سخنرانی کند.

"الکس تریمن " کارگردان ایرانیوم که یک صهیونیست و ساکن تل‌آویو است در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی‌تی‌وی کانادا از اقدام مور ابراز خوشحالی کرد.

در این مستند با افرادی همچون "آر. جیمز وولسی "(R. James Woolsey) رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی(CIA، "الیوت انجل " (Eliot Engel) نماینده دموکرات در کنگره، "پرفسور برنارد لوئیس " (Bernard Lewis) از دانشگاه پرینستون، "سناتور جان کیل " (Jon Kyl) نماینده جمهوری‌خواهان از آریزونا، "محسن سازگارا " (Moshen Sazegara) ضدانقلاب فراری به خارج از کشور مصاحبه شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۲ ۱۵:۰۵

این برای خیلی وقت پیشه ها!

سهیل بشردوست۱۳۸۹/۱۱/۰۲ ۱۵:۰۳

اتفاقا من ازین خبر خوشحال شدم، وقتی می بینم انقدر ایران مهمه که مشکلات مردمشون رو ول می کنن برای ما فیلم و سریال و خبر می سازن...

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۲ ۱۵:۰۱

مرگ بر کانادا!

عليرضا۱۳۸۹/۱۱/۰۲ ۱۱:۲۹

اسم اين کار گستاخی نيست بلکه دموکراسی است. آنرا که حساب پاک است از محاسبه چه باک است. چرا ميترسيد ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.