آخرین خبرآیت‌الله العظمی وحید خراسانی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند
2بازدید
۰

تأثیر هدفمندی یارانه‌ها بر شهریه دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تاثیر هدفمندی یارانه‌ها بر شهریه دانشگاه‌ آزاد هنوز مشخص نیست و برای اظهارنظر در این باره زود است.

عبدالله جاسبی در حاشیه چهاردهمین همایش معاونان عمرانی دانشگاه آزاد، اظهار کرد: برای اجرای موفقیت‌آمیز قانون هدفمندکردن یارانه‌ها همه باید همکاری کنیم و تلاش شود تا این قانون عوارضی در پی نداشته‌باشد. وی افزود: در این همایش تاکید شد که در هزینه‌ها صرفه‌جویی شود تا با افزایش هزینه‌ها مجبور نباشیم هزینه‌ها را به دانشجویان تحمیل کنیم و برای این منظور بهترین کار، هوشمند‌کردن ساختمان‌های دانشگاه در آینده و صرفه‌جویی در مصرف انرژی با استفاده از سامانه‌های جدید است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هر سال یک میلیون متر مربع فضای آموزشی و رفاهی در دانشگاه آزاد مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد و اکنون دانشگاه آزاد 20 میلیون متر مربع فضای آموزشی و رفاهی دارد.وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی از نظر فضای آموزشی و رفاهی و ساخت‌وساز، گوی سبقت را از دانشگاه‌های معتبر دولتی ربوده است و در کشور حرف اول را می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: البته ما به چیزی که داریم قانع نیستیم و به افق‌های دوردست توجه می‌کنیم. وی با تاکید بر ایمنی خوابگاه‌ها برای حفظ جان و سلامت دانشجویان، خاطرنشان کرد: حتی برای خوابگاه‌های اجاره‌ای باید مسائل ایمنی را رعایت کرد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.