آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
2بازدید

ممانعت از حضور یک نشریه در جشنواره فیلم

به گزارش «تابناک»، علیرغم آن‌که پنجره در مدت مقرر نسبت به پرکردن درخواست‌های مورد نیاز اقدام کرده، ستاد برگزاری جشنواره اعلام کرده است که به تشخیص آن‌ها نیازی به حضور این نشریه در جشنواره فیلم فجر نیست.

مدیران برگزار‌کننده جشنواره فیلم فجر، مانع از حضور هفته‌نامه پنجره در بیست و نهمین دوره این جشنواره شدند.

به گزارش «تابناک»، علیرغم آن‌که پنجره در مدت مقرر نسبت به پرکردن درخواست‌های مورد نیاز اقدام کرده، ستاد برگزاری جشنواره اعلام کرده است که به تشخیص آن‌ها نیازی به حضور این نشریه در جشنواره فیلم فجر نیست.

پیگیری‌های مکرر و رایزنی‌های متعدد این نشریه (که تا دیروز نیز ادامه داشت) برای حل این مشکل بی‌نتیجه ماند و به صلاحدید برخی مسوولان اجرایی جشنواره، پنجره از حضور در جمع رسانه‌های فعال در جشنواره بازماند.

به نظر می‌رسد رویکرد انتقادی پنجره، در مقابل جریان فکری-فرهنگی حاکم بر سیاست‌های سینمایی دولت نهم، عامل اصلی در این حذف گزینشی بوده است.

گفتنی است، هفته‌نامه پنجره تاکنون علاوه بر پرونده‌های مختلف، در چندین تصویر روی جلد خود به موضوعات مرتبط با سینمای ایران پرداخته و سال گذشته نیز در جشنواره بیست و هشتم فیلم فجر، حضوری فعال و موثر داشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.