آخرین خبرجدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم امروز دوشنبه 11 آبان؛ نوسان افزایشی شاخص ارزی
1بازدید

فعاليت 70 فرقه انحرافي در ايران

استاد حوزه و دانشگاه در همايش بررسي وضعيت فرقه‌هاي انحرافي گفت: براساس آمار موجود در سطح ايران حدود 70 فرقه فكري و فرهنگي منحرف براي به انحراف كشاندن نسل جوان تلاش مي‌كنند.

به گزارش ايرنا، حجت‌الاسلام عماد دخاني در اين باره گفت: تاكنون بيش از 2500 فرقه انحرافي در سطح جهان شناسايي شده كه با جديت به دنبال اهداف سوءفرهنگي خود هستند.

دخاني افزود: براساس آمار موجود در سطح ايران هم حدود 70 فرقه از اين نحله‌هاي فكري و فرهنگي منحرف براي به انحراف كشاندن نسل جوان تلاش مي‌كنند.

وي با اشاره به اين‌كه از مهم‌ترين نحله‌ها و فرقه‌هاي انحرافي كه بيشترين فعاليت را دارند، مي‌توان به فرقه شيطان‌پرست‌ها اشاره كرد، توضيح داد: همه فرقه‌هاي انحرافي با استفاده از منابع مالي آمريكا و صهيونيست‌ها و همچنين ابزارهاي نوين تبليغاتي و رسانه‌اي غرب براي رسيدن به مطامع شوم خودشان بهره‌برداري مي‌كنند.

وي تاكيد كرد: افزايش معرفت و بصيرت جوانان كشور با فعاليت‌هاي دقيق فرهنگي و فكري مي‌تواند سدي پولادين در مقابل هجمه فرقه‌هاي انحرافي باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.