آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

روسیه: دیگر با تحریم ایران موافق نیستیم

سرگی لاوروف طی سخنانی در لندن گفت: قطعنامه ۱۹۲۹ در سال گذشته علیه جمهوری اسلامی ایران تصویب شد اما باید گفت که امکان اعمال تحریم های مربوط به برنامه هسته ای ایران حتی به طور غیرمستقیم نیز بی ثمر بوده است.

وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به اینکه اعمال تحریم ها علیه ایران بی ثمر بوده است، گفت: این کشور نمی تواند در قبال تحریم های علیه جمهوری اسلامی ایران، همکاری طولانی مدت داشته باشد.

به گزارش جهان به نقل از ریانووستی، سرگی لاوروف طی سخنانی در لندن گفت: قطعنامه ۱۹۲۹ در سال گذشته علیه جمهوری اسلامی ایران تصویب شد اما باید گفت که امکان اعمال تحریم های مربوط به برنامه هسته ای ایران حتی به طور غیرمستقیم نیز بی ثمر بوده است.

ریانووستی نوشت: ۶ کشور روسیه، چین، آلمان، فرانسه، بریتانیا و آمریکا از سال ۲۰۰۳ در تلاش هستند تا ایران را متقاعد کنند که غنی سازی اورانیوم را متوقف کند و ماجرا ادامه یافت تا اینکه شورای امنیت در سال گذشته قطعنامه ۱۹۲۹ را علیه ایران تصویب کرد و ایران نیز در پی آن اعلام کرد که قصد دارد عملیات غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم را آغاز کند.

در ادامه این خبر آمده است: روسیه مدت ها مخالف تحریم علیه ایران بود. اما پس از آنکه روند همکاری های تهران از چارچوب مورد علاقه روسیه خارج شد، اقدام به پشتیبانی از تحریم ها کرد.

ریانووستی نوشت: آخرین دور مذاکرات ایران و شش کشور اروپایی، در استانبول برگزار شد که البته نتایج قابل قبولی نداشت و روسیه و اتحادیه اروپا اعلام کردند که آنها از این مذاکرات ناامیدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۷:۱۸

حالا قلب راكتورو خالي كردند وبردن آنچه نمي بايست ببرند وخيالشون راحت شده

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۶:۱۱

روسیه به دنبال باج گرفتن است کفگیرش به ته دیگ خورده وباج دادن به روسیه خیانت به ایران ومردم ایران وهوئیت وملیت ما واسلام وقران است.روسیه تا حال (تاریخ) قطعنامه ای که علیه صادر شده وتو نکرده وهمه انهارا دیریازود امضا کرده پس روسیه قابل اعتماد نبوده .نیست ونخواهد بود.

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۶:۱۱

یعنی این موضوع به قبول پیشنهاد روسیه از طرف ایران مبنی بر تحویل کالا بجای پیش پرداخت اس 300 ربطی ندارد؟ یعنی باور کنیم؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۵:۳۷

جدا که روسها از غربی های نامرد،نامردترن.چون امریکا این هم قطع نامه های محکومیت صهیونیستها رو وتو میکنه اما یک بار روسها این کار را برای ما نکردند.برن گمشن.ایرانیها از روسها به شدت متنفرند

سهیل بشردوست۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۵:۰۴

جالب اینجاست که ایران و روسیه کلاً 3 میلیارد دلار تبادل تجاری دارن یعنی دو برابر تبادل تجاری ما با ارمنستان!

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۵:۰۲

آقای روسیه ، خیلی وقته مردم ایران دیگه گول این حرف های دو پهلوی شما رو نمی خورن. شما از بقیه کشورها نامرد تر هستی. چون از پشت خنجر میزنی. این رو تاریخ نشون داده

اکبر۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۴:۱۰

آره جون عمه اش ، بازهم می خواهد از غربیها باج بیشتری بگیره نه که دلسوز ایرانه.

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۳:۵۰

اين يعني براي موافقت امتياز هاي بيشتري از آمريكا ميخواهد .احتمالا چند وقت ديگه خود اوباما ميره مشكل رو حل ميكنه

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۳:۱۰

اینها یه روده راست تو شکمشون نیست. معلومه دوباره امتیاز می خوان و در نهایت با آمریکا همکاری می کنن.
مرگ بر آمریکا و روسیه و انگلیس

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۳:۰۴

قسم حضرت عباس را قبول کنیم یا دم خروس را.
بزودی خواهیم دید که باز هم نماینده این کشور فرمانبردار اولین کسی در شورای امنیت خواهد بود که دست خود را زودتر از همه در تائید دور پنجم تحریم ها بر ضد ایران بلند خواهد کرد.

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۲:۵۹

ظاهرا" دوباره غربیها سهم روسها رو دیر پرداخت کرده اند که باز دوست ملت ایران شدند!

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۲:۵۲

معلوم نیست دوباره چه خوابی یرایمان دیدند.

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۲:۴۲

این سیاست بخاطر ایران نیست بلکه روسیه به دنبال باج گرفتن از غرب است و از پیش نیز انتظار آن می رفت که روسیه با هر طرفی که باشد کج دار و مریض کار کند تا این وسط کلاهی برای خود بدوزد

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۲:۲۹

بدا به حال ايران كه هنوز فريب بازيهاي روسيه را مي خورد ...

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۲:۱۰

باز هم روسیه بدنبال باجگیری دیگری است!

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۲:۰۰

روسیه هیچ وقت قابل اعتماد نبوده ، نیست و نخواهد بود

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۱:۵۵

اینم فیلم جدید روسهاست.میخوان از غرب و ایران باج بیشترب بگیرن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.