آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

تساوي شانگهاي و كاشيما

برتري نمايندگان ژاپن و كره در گروه هفتم

نمايندگان ژاپن و كره‌جنوبي در گروه هفتم رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا مقابل حريفا‌نشان به برتري رسيدند.

در ادامه روز دوم هفته اول مسابقات ليگ قهرمانان آسيا امروز 2 ديدار از گروه هفتم مسابقات برگزار شد. 

در نخستين ديدار تيم‌هاي سرزو اوزاكا ژاپن و آرما مالانگ اندونزي در ورزشگاه ناگاي ژاپن به مصاف هم رفتند كه اين ديدار با نتيجه 2 بر يك به سود ميزبان به پايان رسيد. 
رودريگو پيمپائو در دقايق 14 و 76 براي سرزو گلزني كردند و بني وايودي در دقيقه 50 از روي نقطه پنالتي تك گل تيم ميهمان را به ثمر رساند. 

در ديگر ديدار اين گروه تيم‌هاي چونبوك موتورز كره‌جنوبي و شاندونگ ليونگ چين در ورزشگاه جام جهاني جئونجو كره به مصاف هم رفتند كه اين ديدار نيز با برتري نماينده كره‌جنوبي و شكست شاگردان برانكو ايوانكوويچ سرمربي سابق ايران به پايان رسيد. 
وون جائه پارك در دقيقه 60 تك گل تيم ميزبان را به ثمر رساند تا چونبوك در اولين گام هر 3 امتياز را از آن خود كند. 

همچنين در ديگر بازي از گروه هشتم رقابت‌ها، تيم‌هاي شانگهاي چين و كاشيما آنتلرز ژاپن به ميزباني شانگهاي به مصاف هم رفتند كه اين ديدار با تساوي بدون گل به پايان رسيد تا در هر 2 ديدار اين گروه توپي از خط دروازه‌ها عبور نكند. 
تيم‌هاي سيدني استراليا و سوون بلووينگز كره‌جنوبي در ورزشگاه سيدني نخستين بازي گروه هشتم را برگزار كردند كه اين ديدار با تساوي بدون گل به پايان رسيد. 

*جدول گروه هفتم: 
1- سرزو اوزاكا ژاپن 3 امتياز 
2- چونبوك موتورز 3 امتياز 
3- آرما مالانگ يك امتياز 
4- شادونگ ليونگ يك امتياز 

*جدول گروه هشتم: 
1-شانگهاي يك امتياز 
2-كاشيما آنتلرز يك امتياز 
3-سيدني يك امتياز 
4-سوون سامسونگ يك امتياز 

* برنامه ساير ديدارهاي روز دوم هفته اول ليگ قهرمانان به شرح زير است: 
گروه سوم: 
الوحده امارات - بنيادكار ازبكستان 
الاتحاد عربستان - پرسپوليس 

گروه چهارم: 
ذوب‌آهن - الامارات امارات 
الريان قطر - الشباب عربستان 

گروه ششم: 
العين امارات - اف سي سئول كره‌جنوبي 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.