آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

فوت يك مسافر براثر برخورد با قطار در مشهد

صبح امروز يكي از مسافران قطار در ايستگاه راه‌آهن مشهد، هنگام سوار شدن بر قطار متأسفانه روي ريل‌هاي قطار افتاد و دچار حادثه شد.

يكي از مسافران قطار در ايستگاه راه‌آهن مشهد كه قصد سوار شدن بر قطار را داشته است، به دليل كم‌توجهي به روي ريل‌ها سقوط كره و قطار از روي وي عبور مي‌كند.

به گزارش فارس ، صبح امروز يكي از مسافران قطار در ايستگاه راه‌آهن مشهد، هنگام سوار شدن بر قطار متأسفانه روي ريل‌هاي قطار افتاد و دچار حادثه شد.

اين مسافر كه يكي از اعضاي كاروان دانشجويي بوده است، ظاهراً بر اثر بي‌توجهي مسئولان ايستگاه مشهد و يا لكوموتيوران هنگام سوار شدن بر روي ريل‌ها سقوط مي‌كند و قطار از روي وي عبور مي‌كند.

بنا بر ادعاي منابع آگاه هنوز مشخص نيست اين مسافر هنگام ايست قطار اقدام به سوار شدن به آن كرده است يا هنگام حركت آن. اما آنچه اعلام شده اين است كه اين دانشجو كه عضو كاروان 25 نفره دانشجويي بوده است، ظاهراً لحظلاتي پس از حركت قطار به محل سوار شدن وارد مي‌شود و هنگام سوار شدن دچار اين حادثه شده است.

بنابراين گزارش پس از سقوط اين مسافر زير قطار، جسد وي با عبور قطار از روي آن تكه‌تكه مي‌شود و ظاهراً مسئولان ايستگاه راه‌آهن مشهد لحظاتي پس از عبور قطار از روي اين مسافر، متوجه بروز حادثه مي‌شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۲ ۱۷:۲۵

خدا رحمتش کنه ولی باید مقصر را یافت

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۲ ۱۷:۲۵

چه متاثر کننده. احتمالا مهماندار مقصره چون فقط روی سکوها مهماندار هست

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۲ ۱۷:۰۴

دستمریزاد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.