آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
4بازدید

پاپری:محسن‌هاشمي نبايد صحنه را خالي مي‌کرد

عضو کميسيون شوراهاي مجلس گفت: دولت بايد جلوي کساني که چرخ توسعه مملکت را کند مي کند بگيرد و با آنها مخالفت کند؛ نه با خدمتگزاران نظام.

به گزارش آریا، ايوب پاپري مقدم فرد با بيان اينکه محسن هاشمي در مشکلات مترو مقصر نبوده، اظهار داشت: مشکلات مترو و مديريت آن به يک شخص برنمي گردد بلکه مسئله اصلي تامين منابع است.
وي ادامه داد: محسن هاشمي تقصيري در وضع واگن ها و شلوغي مسافرين ندارد. تا جايي که به او کار سپرده شده توانسته وظيفه خود را انجام دهد.

پاپري اضافه کرد: تصويب يک ميليارد دلار بودجه اضافي براي توسعه مترو اقدام خوبي بود که مجلس آن را تصويب کرد اما متاسفانه پرداخت نشد.

وي دليل اين کار را همکاري نکردن اعضاي دولت دانست و افزود: مترو بحث زيربنايي شهر است که هم به دولت و هم به شهرداري مربوط است؛ يعني اين دو نهاد بايد با همکاري يکديگر مترو را گسترش دهند.

پاپري خاطرنشان کرد: پرداخت کليه اعتبارات اختصاصي مترو را دولت مي تواند به عهده بگيرد. اما اينکه مترو و مديريت آن به دولت برسد بحثي است که اصلا عملي نيست.

وي ادامه داد: اگر بخواهيم مديريت مترو را به دولت بدهيم، امروز بحث مترو، فردا اتوبوس ودرنهايت دولت بزرگ خواهد شد درحاليکه ما در برنامه چهارم به دنبال کوچک سازي دولت بوديم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.