آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

پيشنهاد افزايش قيمت دلار در بودجه 90

خبرگزاری فارس نوشت:

عزت‌الله یوسفیان ملا، عضو كميسيون تلفیق بودجه مجلس با اشاره به مشكلات لایحه بودجه در بخش هدفمندي يارانه‌ها اظهار داشت: بخشي از بودجه اين بخش با اتكا به حساب ذخيره ارزي است در حالي كه استفاده از منابع اين حساب در برنامه پنجم منع قانوني دارد.

وي تصريح كرد:‌ براي رفع اين مشكل چند تن از اعضاي كميسيون در جلسه‌اي با رييس‌جمهور به بررسي راهكارهاي حل اين مشكل پرداختند.

اين نماينده مجلس يكي از راه‌هاي پيشنهادي در اين جلسه را ايجاد منابع جديد درآمدي براي دولت عنوان و تصريح كرد: براي اين كار يا بايد قيمت دلار در بودجه افزايش يابد كه اين اقدام سياست دولت نيست يا بايد قيمت نفت در بودجه افزايش يابد.

يوسفيان خاطرنشان كرد: در حال حاضر يكي از مطالب جدي مطرح شده در كميسيون افزايش قيمت نفت در بودجه سال 90 است كه اين موضوع يكي از راهكارهاي مطرح شده در جلسه اعضا با رييس‌جمهور است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.