آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

فعال سیاسی عربستانی تهدید به قتل شد

فراد ناشناس نجیب الخنیزی نویسنده و فعال سیاسی عربستانی را بعد از مصاحبه تلویزیونی که گفته شد به برپایی اعتراضات مردمی در عربستان ترغیب کرده است ، به قتل تهدید کردند.

نویسنده و فعال سیاسی عربستانی پس از مصاحبه با شبکه خبری العالم به قتل تهدید شد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم به نقل از شبکه خبری راصد ، افراد ناشناس نجیب الخنیزی نویسنده و فعال سیاسی عربستانی را بعد از مصاحبه تلویزیونی که گفته شد به برپایی اعتراضات مردمی در عربستان ترغیب کرده است ، به قتل تهدید کردند.

 افراد ناشناس جمعه شب ضمن تماس تلفنی با اعضای خانواده الخنیزی و ارسال پیامک ، خود را پرسنل دستگاههای امنیتی معرفی کرده و تهدید را که  ساعت ها ادامه یافت با مصاحبه تلویزیونی اخیر الخنیزی با شبکه العالم  مربوط دانستند

این افرامصاحبه این نویسنده را موجب تشویق به اعتصاب ها و اعتراض معرف کرده و آن را برخلاف اسلام و فتوای هیئت علمای آل سعود که تظاهرات در عربستان را حرام اعلام کرده اند ، دانستند.

 الخنیزی که مقیم شهر القطیف است در پی این تهدیدات مقام های امنیتی عربستان را مسئول مستقیم هرگونه آسیب احتمالی به خود یا هر یک از اعضای خانواده اش دانست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.