آخرین خبرعکس: سفر سید عباس عراقچی به عشق‌آباد
1بازدید

گرانمایه‌پور با تاکید بر توجه بیشتر به مقوله خصوصی‌سازی:

باید به مردم بیشتر اعتماد کرد

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر توجه بیشتر به مقوله خصوصی‌سازی در کشور، اظهار کرد: باید در زمینه اجرای اصل 44 قانون اساسی فعال‌تر عمل کرده و بیشتر به مردم اعتماد کنیم.

به گزارش خانه ملت، "اصغرگرانمایه‌پور" گفت: مقام معظم رهبری با هوشیاری و درایت این مسیر را از سال‌ها پیش برای تحول در اقتصاد ایران تعیین کردند تا اینکه  امسال زمینه برای جهاد اقتصادی فراهم شد. سال 90 نسبت به دیگر سال‌ها برای اقتصاد ایران سال استثنایی به شمارمی‌رود و یقینا اجرایی شدن قانون هدفمند کردن یارانه‌ها دراین سال مهمترین گام برای تحول دراقتصاد ایران است.

نماینده مردم آران بیدگل و کاشان در ادامه افزود: بیش از 60 سال است که کشورهای موفق در عرصه اقتصادی نشان داده‌اند که باید دولت را در این زمینه کوچکتر کرد و بار اصلی و سنگین اقتصادی را از دوشش برداشت.

وی افزود: در واقع بهتر است که دولت به جای کار ارجرایی در همه بخش‌ها، اقدام به خصوصی سازی کند و بیشتر به مردم اعتماد کنند.

گرانمایه‌پور لزوم وضع اصل 44 درقانون اساسی را از دیگر تدابیر اندیشمندانه مقام معظم رهبری خواند و گفت: مقام معظم رهبری همواره برای اجرایی شدن این قانون توصیه داشتند و تاکید کردند؛ به هرحال این جراحی بزرگی است که بعد از سالها امسال در کشور با اجرایی شدن طرح هدفمند کردن یارانه تحقق می یابد.

وی تصریح کرد: اقتصاد کشور ما تاکنون نفت محور،دولت محور و یارانه محور بوده است که این روش همواره به ضرر و زیان مردم ایران بود، مسئولان باید همه تلاش خورد را به کار گیرند تا بار دولت را دراین راستا سبک نمایند ودولت کار آمد تر نقش اجرایی و نظارت را پررنگ تر نماید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.