آخرین خبرمدارس استان تهران در نوبت عصر تعطیل شد
1409بازدید

قرعه ووشوكاران ايراني در المپيك مشخص شد

مراسم قرعه‌كشي رقابت‌هاي تورنمنت ووشو 2008 پكن، صبح امروز(چهارشنبه) برگزارشد و حريفان ووشوكاران ايران در اين مسابقات مشخص شدند.

به گزارش ايسنا، براساس قرعه كشي انجام شده، حسين اوجاقي سانشوكاروزن 85- كيلوگرم، دردورنخست به مصاف حريفي از سوئيس خواهد رفت و در دور دوم با برنده مسابقه برزيل و روماني به جدال خواهد پرداخت.

در وزن 52- كيلوگرم سانشو بانوان، فرزانه دهقان دردوراول با حريفي از برزيل مبارزه مي‌كند و در ادامه با برنده ايتاليا يا فيليپين مصاف خواهد كرد.

زهرا كريمي در وزن60- كيلوگرم، ابتدا با سانشوكاري از تونس و سپس به مصاف حريفاني از سوئد يا فيليپين خواهد رفت.

درتورنمنت ووشو 2008 پكن، پنج‌شنبه 31 مرداد ساعت 10 و20 دقيقه به وقت پكن دربخش تالو، فرشاد عربي درفرم نان‌چوان به اجراي فرم خواهد پرداخت. فرزانه دهقان ساعت 15 در دور اول با حريفي از برزيل مبارزه خواهد كرد و زهرا كريمي ساعت 15 و 15 به وقت محلي در دور نخست با قهرماني از تونس به جدال خواهد پرداخت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.