آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

ادعاي اوباما عليه ايران درباره حوادث سوريه

باراك اوباما، رييس‌جمهور آمريكا، در بيانيه‌اي مداخله‌جويانه در رابطه با وقايع اخير سوريه، آن چه را توسل به زور توسط دولت سوريه عليه تظاهرات كنندگان خواند، به شدت محكوم كرد و خواستار پايان داد به خشونت‌ براي فرو نشاندن اعتراضات شد.

در حالي كه آمريكا تحت فشار انتقادهاي روزافزون عليه سياست‌هايش براي دخالت در منطقه خاورميانه قرار دارد، باراك اوباما در اظهاراتي بي پایه، دولت سوريه را به درخواست كمك از ايران براي سركوب ملت سوريه متهم كرد.

به گزارش ايسنا، خبرگزاري فرانسه گزارش داد: باراك اوباما، رييس‌جمهور آمريكا، در بيانيه‌اي مداخله‌جويانه در رابطه با وقايع اخير سوريه، آن چه را توسل به زور توسط دولت سوريه عليه تظاهرات كنندگان خواند، به شدت محكوم كرد و خواستار پايان داد به خشونت‌ براي فرو نشاندن اعتراضات شد.

اوباما در ادامه اين اظهارات مداخله‌جويانه افزود: از رييس‌جمهور اسد مي‌خواهيم هم اكنون مسير را تغيير و به درخواست‌هاي ملت خود تن دهد.

وي در عين حال، دولت اسد را به توسل به زور و نقض فاحش حقوق بشر و كمك گرفتن از ايران براي سركوب ملت خود متهم كرد.

اوباما در ادامه ادعاهايش دولت سوريه را به حمايت از تروريسم و گروه‌هاي تروريستي متهم كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

Sara۱۳۹۰/۰۲/۰۳ ۱۹:۵۸

خوب بذارین تقاضا کنه! کی براشون ارزشی قائل میشه؟!؟ اینقده تقاضا کنن که جونشون درآد!

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۳ ۱۸:۲۹

اوباما چرا در مورد بحرین لال مونی گرفته که کفتار های ال سعود شیعه ها رو قصابی می کنند

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۳ ۱۵:۵۷

این هم نتیجه سیاست به اصطلاح تهاجمی ایران . از قبل هم مشخص بود تمام این صغری کبری چیدنها مقصدی ندارد بجز ایران دیگه وقت اون رسیده کاری واقعا تهاجمی کرد تا کار از کار نگذشته ای مسیولین با تدبیر منفعل

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۳ ۱۵:۳۵

اوباما یا هرکس هرچی بگه برایم مهم نیست ولی خدا وکیلی چرا هیچ گزارشی و خبری تو صدا و سیما پخش نمیشه؟وچرا برخی از مسئولین اعتراضات مردم سوریه رو فتنه از نوع 88 میدونن؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۳ ۱۵:۲۸

اوباما بهتر است عربستان بحرین معمر قذافی (لیبی) یمن اردن را محکوم کند

عماد۱۳۹۰/۰۲/۰۳ ۱۵:۲۲

خفه شو بابا . اوباما تو هم دیگه داری مثل قبلیات حال به هم زن میشی

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۳ ۱۵:۲۱

اين موضوع نشاندهنده ضعف كامل سياست ماست.در ضمن در مورد سوربه اخبار تابناك اصلا با اخبار غير همخوانى ندارد ويكطرفه است.

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۳ ۱۵:۱۸

مگه توی سوریه هم خبریه؟؟؟!!!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۳ ۱۵:۱۷

وقتی محکوم نکنیم همین می شه انگار ما عاشق کشتار مردم در دیگر کشورها هستیم. حرفی محکوم کنید زیر میزی کمک کنید سیاست اردوغانی(ترکیه)

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۳ ۱۵:۰۰

مردک نادان بی ادب خجالت نمی کشد از این همه بی هیائی...
مردم سوریه آدمند اما مردم غزه و بحرین لابد گوسفندند که سرشان را بیخ تا بیخ هم ببری اشکالی ندارد.چقدر وقیجند این نامردها....

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۳ ۱۴:۵۷

چرا به حكام يمن و بحرين نميگويد كه به خواست معترضين تن دهد و به زور متوسل نشود

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۳ ۱۴:۴۵

عجبا

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.