آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
1بازدید

مرگ سه خواهر در حادثه رانندگی

امدادگران اورژانس پس از بررسی و معاینات لازم مرگ راننده و دو سرنشین را تائید و اعلام کردند و سرنشین دیگر كه سر و صورتش به شدت آسیب دیده بود به مراكز درمانی انتقال دادند. بررسی‌ها نشان داد راننده و سه سرنشین خودرو با هم خواهر بودند.

ناتوانی راننده خودرو سواری حادثه ساز شد و خودرو با یک اصله درخت کنار خیابان به شدت برخورد کرد و سرنشینان آن درخودروی در هم پیچیده گرفتار شدند.
 
به گزارش پایگاه خبری 125، ستاد فرماندهی آتش‌نشانی تهران درپی تماس شهروندان با سامانه 125 و اعلام رخداد این حادثه در ساعت 2 بامداد امروز بی‌درنگ آتش‌نشانان ایستگاه 48 را به محل حادثه در خیابان نبرد شمالی، نرسیده به چهار راه فرزانه اعزام كرد.

علی اكبر طالقانی افسر آماده منطقه 2 عملیات آتش‌نشانی تهران كه در محل حادثه حاضر بود گفت: آتش‌نشانان با توجه به وخیم بودن وضعیت جسمانی سرنشینان با استفاده از تجهیزات ایمنی و نجات و بریدن ستون‌های خودرو سقف آن را برداشتند و راننده و سه سرنشین آن را با رعایت اصول ایمنی از خودرو بیرون آوردند.

وی افزود: امدادگران اورژانس پس از بررسی و معاینات لازم مرگ راننده و دو سرنشین را تائید و اعلام کردند و سرنشین دیگر كه سر و صورتش به شدت آسیب دیده بود به مراكز درمانی انتقال دادند.
بررسی‌ها نشان داد راننده و سه سرنشین خودرو با هم خواهر بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.