آخرین خبرچرا چین در مقطع کنونی از میانجیگری عمان حمایت می‌کند؟؛ تقسیم نقش پاکستان و عمان در راهبرد جدید پکن
1بازدید

تکذیب رها شدن سومین بیمار در بیابان

وی در ارتباط با خبر سومین بیمار رها شده از بیمارستان امام، گفت: چنین خبری صحت ندارد. این بیمار به منظور درمان سرپایی به بیمارستان امام مراجعه کرده و پس از درمان به بهزیستی مراجعه کرده است.

معاون درمان وزارت بهداشت از برگزاری جلسه شورای عالی بیمه برای اعلام تعرفه های پزشکی سال 90 خبر داد و گفت: این جلسه شنبه آینده تشکیل می شود و طی آن تعرفه های جدید اعلام خواهد شد.

به گزارش مهر، دکتر حسن امامی رضوی روز چهارشنبه در حاشیه ششمین کنگره بین‌المللی مراقبتهای ویژه پزشکی در پژوهشگاه نیرو افزود: تعرفه بخش خصوصی در بخش مراقبتهای ویژه مشخص است و اگر اعدادی بیشتر از آن گرفته شود تخلف است و برخورد می شود.

وی در ارتباط با خبر سومین بیمار رها شده از بیمارستان امام، گفت: چنین خبری صحت ندارد. این بیمار به منظور درمان سرپایی به بیمارستان امام مراجعه کرده و پس از درمان به بهزیستی مراجعه کرده است.

امامی رضوی با اشاره به مشخصات 6 شش نفر دستگیر شده در ارتباط با حادثه رها سازی دو بیمار، افزود: این افراد از کارکنان بیمارستان امام بوده‌اند که موضوع از طریق دستگاه قضائی در حال پیگیری است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.