آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

تغيير مكان ديدار اميد ايران و عراق !

ديدار تيم‌هاي اميد ايران و عراق احتمالا در ورزشگاه يادگار امام تبريز برگزار مي‌شود.

ديدار برگشت تيم‌هاي اميد ايران و عراق از مرحله دوم حذفي انتخابيه المپيك 2012 لندن به احتمال زياد در ورزشگاه يادگار امام تبريز برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، پيش از اين نيز ورزشگاه آزادي به عنوان ميزبان ديدار اين دو تيم انتخاب شده بود.

عليرضا منصوريان، سرمربي تيم اميد با اعلام اين خبر افزود: ما براي صعود به مرحله گروهي مسابقات مقدماتي المپيك 2012 لندن به حمايت از هواداران پرشور ايراني نيازمند هستيم و به همين دليل احتمال دارد سابقه برگشت ايران و عراق در ورزشگاه يادگار امام تبريز برگزار شود. ضمن اينكه گرماي هوا نيز عاملي خواهد بود تا احتمال ميزباني اين ورزشگاه قدرت بگيرد.

منصوريان در مورد ديدار رفت دو تيم گفت: با توجه به شرايط عراق قرار است يكي از شهرهاي ابوظبي يا دبي ميزبان بازي رفت باشد اما طبق اطلاعاتي كه به دست آورده‌ايم، عراقي‌ها در صددند تا اين بازي را در اربيل ميزباني كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.