رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
1بازدید
۰

حمله موش‌ها به بيمارستان‌هاي كودكان انگلستان

مراجعان و بيماران از وجود موش‌ها، جوندگان، سوسك و مورچه در داخل بخش‌هاي چند بيمارستان معروف مسئولان را با خبر كردند. البته اين موضوع بيشتر در بيمارستان‌هاي كودكان در «لندن» مشاهده شده است.

رسانه‌هاي رسمي انگلستان از حضور موش‌ها و ساير جوندگان و حشرات موذي در چند بيمارستان معروف به ويژه بيمارستان‌هاي كودكان در لندن خبر دادند.

به گزارش ايسنا، يكي از مقامات ارشد دولت انگلستان در اين‌باره به رسانه‌هاي رسمي اين كشور يادآورشد: مراجعان و بيماران از وجود موش‌ها، جوندگان، سوسك و مورچه در داخل بخش‌هاي چند بيمارستان معروف مسئولان را با خبر كردند. البته اين موضوع بيشتر در بيمارستان‌هاي كودكان در «لندن» مشاهده شده است.

اين مقام مسئول در ادامه به شبكه خبري بي‌بي‌سي خاطرنشان كرد: وجود اين موجودات در بخش‌هاي يك بيمارستان يك مساله بسيار مهم است؛ چرا كه اين موجودات ناقل بيماري‌هاي فراوان بود و سلامت افراد را تهديد مي‌كنند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.