آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
5بازدید

کلاهبرداری آقازاده جعلی از هنرمندان+فیلم

چندی پیش جوانی بیست ساله با نام جعلی، خود را برادرزاده سردار احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی معرفی و اقدام به کلاهبرداری از جمعی از هنرمندان و ورزشکاران می‌کند که از جمله آنها می‌توان به مهران رجبی، پولاد کیمیایی، کیانوش گرامی، صدرالدین حجازی، امیر جعفری، سعید آقاخانی از بازیگران و علی کریمی، علیرضا نیکبخت واحدی، حامد کاویانپور از ورزشکاران کشور اشاره کرد که هر یک از آنها پس از اغفال توسط این جوان، چندین نفر دیگر را نیز به وی معرفی کرده‌اند.

جمعی از هنرمندان که سوژه کلاهبرداری جوان 20 ساله قرار گرفتند، عنوان کردند این کلاهبرداری بیش از صدمه مالی به ما صدمه عاطفی زده است.

به گزارش خبرنگار سینمایی برنا، چندی پیش جوانی بیست ساله بانام جعلی، خود را برادرزاده سردار احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی معرفی و اقدام به کلاهبرداری از جمعی از هنرمندان و ورزشکاران می‌کند که از جمله آنها می‌توان به مهران رجبی، پولاد کیمیایی، کیانوش گرامی، صدرالدین حجازی، امیر جعفری، سعید آقاخانی از بازیگران و علی کریمی، علیرضا نیکبخت واحدی، حامد کاویانپور از ورزشکاران کشور اشاره کرد که هر یک از آنها پس از اغفال توسط این جوان، چندین نفر دیگر را نیز به وی معرفی کرده‌اند.
 
این کلاهبردار 20 ساله ابتدا با همکاری شخصی جعل‌کار با ارائه مدارکی از قبیل مجوز طرح ترافیک، شوکر، اسلحه و ... که قانونی جلوه می‌کرده و پرداخت مبالغ خلافی ماشین و فیش تلفن همراه با عنوان حمایت سردار احمدی مقدم در صفر کردن این قبوض، اعتماد سوژه‌های خود را جلب و در مرحله بعدی اقدام به کلاهبرداری از آنها کرده است.

پولاد کیمیایی درباره این اتفاق می‌گوید: چندی پیش از طریق یکی از دوستان با این فرد آشنا شدم، وی با ترفندهای مختلف توانست اعتماد مرا جلب کند و وعده گرفتن مجوزهای مختلفی از جمله داشتن شوکر، موتور هزار، طرح ترافیک و ... را به من داد که متاسفانه من نیز برای دریافت مجوز طرح ترافیک از آن استقبال کردم.

وی افزود: خوشبختانه سرانجام این کلاهبردار با تلاش نیروی انتظامی به سرعت دستگیر شد و این اقدام جای تشکر دارد. از مردم نیز می‌خواهم به محض مواجه با چنین شرایطی به سرعت نیروی انتظامی را درجریان بگذارند تا مورد پیگیری قرار گیرد.

همچنین حمید ماهی‌صفت نیز در ارتباط می‌گوید: به واسطه یکی از دوستان نزدیک با این فرد که خود را برادرزاده سردار احمدی مقدم معرفی کرده بود، آشنا شدم که ضمن درخواست از من برای حضور در یک مراسم، با شگردهای مختلف از گرفتن مجوزهای مختلف تا صفر کردن خلافی ماشین به صورت قانونی و با حمایت سردار احمدی مقدم صحبت کرد و آنقدر جدی بود که من که همه را سرکار می‌گذارم، اغفال وی شدم.
 
امیرجعفری، مهران رجبی، پولاد کیمیایی، کیانوش گرامی، صدرالدین حجازی و چندین تاجر بازار نیز که در این ماجرا مورد کلاهبرداری قرار گرفته بودند، در گفت‌وگوهایی جداگانه در مستند "مکث" به کارگردانی اسلام فتحی به شرح ماجرا پرداختند و همگی معتقد بودند آنچه در این ماجرا سبب نفرت و خشم آنها شده، ضرر مالی که متحمل شده‌اند نیست بلکه اغفال شدنشان در این اتفاق است که ضربه‌ای عاطفی به آنها زده و موجبات بی‌اعتمادی آنها به جامعه را فراهم کرده است. همچنین بیان داشتند باید نهادی بوجود آید که مردم بتوانند به راحتی با مراجعه به آن مکان از صحت نام و ادعاهای افراد و قراردادهایی که بسته می‌شود مطلع شوند.
 
سردار احمدی مقدم نیز که نام و شهرتش دستمایه این جوان برای اقدام به کلاهبرداری بوده است، عنوان می‌کند: برادرزاده من هنوز 2 سالش نشده است و متاسفانه از این دست کلاهبرداری‌ها به اسم دفتر مقام معظم رهبری، دفتر ریاست جمهوری و دیگر نهادها و اشخاص بسیار اتفاق می‌افتد. اما این‌بار مشاهیر سوژه این کلاهبرداری قرار گرفته‌اند که خوشبختانه با اقدام نیروی انتظامی این فرد دستگیر شده است. بنده شخصا شکایتی ندارم و تاکنون از هیچ شخصی در هیچ محکمه‌ای شکایت نکرده‌ام اما چنین اتفاقاتی سبب بی‌حیثیت شدن دستگاه‌های دولتی مانند دستگاه پلیس و بی‌اعتمادی مردم در جامعه می‌شود که امیدواریم مردم کشورمان و به ویژه مشاهیر از جمله هنرمندان و ورزشکاران گرفتار دام چنین افرادی نشوند.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۲۶ ۱۱:۲۴

متاسفم برای هنرمندانی اینچنین که مورداعتمادمردم ند وباگفتارشان اینچنین مردم راسرکارمیگذارندولی اینگونه پنهانی بدنبال گریزگاه ازقانون وبهره جوئیهای خلاف قانون می گردند.اصلادرخواست مجوزغیرقانونی طرح ترافیک وحمل سلاح و...آنهم برای شماهنرمندمردمی واقعاننگ است.بالاخره یک طرف این قضیه لورفتن شماهم هست.

جيم جمال۱۳۹۰/۰۲/۲۶ ۱۰:۲۰

جداي از طماعي اين عزيزان هنرپيشه ،،
بي ترديد كار اين جوان خلافكار بسيار خلاقانه و تردستانه بوده كه به زعم اكثر اين عزيزان هنرپيشه كه رودست هم خوردند بينظير بوده و....پس بهتر است ضمن رعايت تمام مسايل امنيتي و اخلاقي و.... به اين جوان فرصتي داده بشه تا در فيلمي كه با همين عزيزان درست ميشه(البته توسط كارگرداني با ذكاوت) به هنرنمايي بپردازد و انشاالله معروف معروف بشه وبشود هنر پيشه و...........اره ايشان نيز شايذ آرزو داشت هنرپيشه بشه ولي چون فرصت ندادند به ايشان پشت صحنه عجب هنر نمايي كرده
به اين موضوع فكر كنيم شايد ايشان نيز بتواند بشود:ابوالفضل پور عرب و يا نيكي كريمي و شايد هم مهران مديري و يا شايد ارسن لوپن

خسروي۱۳۹۰/۰۲/۲۶ ۰۹:۵۴

دليل فريب خوردن اين افراد اصلا قابل توجيه نيست و خود دليلي است كه مسئولين اصلي كشور را نمي شناسند و گفتن بستگان مسئولين رده بالا در واقع دروغ گفتن اوست بايد معرفت ديني را تقويت كرد. گفتن ما گول خورديم و مردم عادي چگونه حرف غلطي است چون مردم عادي مومن هيچوقت اي اراجيو را باور نمي كند

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۲۶ ۰۸:۵۲

هرچه به سر آدم هاي طمع كار بيايد كم است حالا مي خواهد همرمند! باشند يا ورزشكار. دست طرف درد نكند. چرا خيلي ها مثل اين هنرمندان مردمي! دنبال رانت و ويژه خواري اند. گيرم اصلا" اين چيزها مجوز هم داشته باشد، هنرمند مردمي! چه نيازي به شوكر دارد؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۲۵ ۱۶:۵۴

متاسفم به حال هنرمندان و ورزشكاران و كشورمان كه به دنبال صفر كردن خلافي و حمل شوكر هستند.

رضا۱۳۹۰/۰۲/۲۵ ۱۶:۴۷

با سلام متاسفانه هوای نفس بر تمام باید ها و نبایدها غلبه می کند این هنرمندان عزیز که به دنبال دور زدن قانون بودن ویا به عبارتی قانون گریز هستند حقشان است وان که می گویند از نظر عاطفی شربه خوردیم ایکاش قانونی هم داشتیم که ضربه مادی و حبس هم برای این نوع هنرمندان قانون گریز اعمال میشد ولی ما از خلا قانونی همه جا رنج می بریم چرا دیگران اغفال شدند خلایق هرچه لایق باید به این جوان توانمند پاداش داد

amin۱۳۹۰/۰۲/۲۵ ۱۶:۴۵

این هم از الگوهای جامعه....افسوس

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۲۵ ۱۶:۴۴

واي به جامعه اي كه در آن يك هنرمند ، يك بازيگر و يا تاجر به دنبال راه خلاف جهت دريافت امتياز مجوز طرح ترافيك ،امتياز حمل شوكر، عدم پرداخت قبض جريمه ، عدم پرداخت قبض موبايل و غيره مي باشد. واقعا كساني كه بايد الگو باشند نبايد مثل بقيه مردم هزينه هاي خود را پرداخت كنند.

ali۱۳۹۰/۰۲/۲۵ ۱۶:۳۵

سلام عليكم
با احترام وقتي مطلب را خوندم و فيلم را ديدم خيلي خجالت كشيدم و يك سؤال مهمي ذهنم را مشغول كرد و اينكه؛ چقدر از دين و قانون دور شديم. آخه چرا بايد بزرگان ما دنبال دور زدن قانون باشند و دين و اخلاق را زير پا بگذارند. واقعا به كجا داريم ميريم.

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۲۵ ۱۶:۲۶

دوستان ضربه عاطفی نخوردن بلکه اومدن از رانت و دور زدن قانون استفاده و سود شخصی ببرند که غافل گیر شدن

ابوالفضل میبدی۱۳۹۰/۰۲/۲۵ ۱۶:۲۵

از این مشاهیر که بعضاً الگوی بنده بودند انتظار خلافکاری نداشتم . اگر خلاف رانندگی مرتکب شده اید جریمه اش را پرداخت کنید. چرا می خواهید به خلاف صفرش کنید.

مدعي العموم۱۳۹۰/۰۲/۲۵ ۱۶:۱۷

اين هم از الگوهاي جامعه!
وقتي به دنبال راه هاي فرار از قانون برويد، عاقبتش همين است. اگر واقعا همه مردم بخصوص افراد مشهور از قانون تمكين كنند اين افراد نمي توانند به راحتي اغفالشان كنند.

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۲۵ ۱۶:۱۶

خداوکیلی اگر این بابا دستگیر نمی شد و با تقلب برای آن ها همچنان کار می کرد ، آیا باز هم این گونه حرف می زدند؟ آن فرد کلاهبردار است و تکلیفش روشن ، شما که هنرمندید و مثلا می خواهید الگوی جوانان باشید چرا می خواهید از طریق خلاف قانون کارتان پیش برود؟ شاید ما به سردار دسترسی نداشته باشیم ولی شما با معرفی خود که خیلی راحت می توانستید با دفتر سردار تماس گرفته و در شناسایی این کلاهبردار پلیس را یاری کنید. نکوهش مکن چرخ نیلوفری را
برون کن زسر باد و خیره سری را
چو خود می کنی اختر خویش را بد
مدار از فلک چشم نیک اختری را

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۲۵ ۱۶:۱۴

اگر قلابی نبود که مانعی نداشت داشت؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.