آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
2566بازدید

يکه تازي در سازمان فرهنگي هنري شهرداري

رئيس سازمان فرهنگي هنري شهرداري به علت مشغله زياد و اداره همزمان معاونت اجتماعي شهرداري تهران با گماردن قائم مقام عملا اداره امور اين نهاد فرهنگي را به وي و جريان متبوعش واگذار کرده است.

سير تحولات معکوس در سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران که باعث هر چه بيشتر شدن رکود بر اين سازمان شده است، همچنان ادامه دارد.

البرز مدعي شد: شنيده‌ها حاکي از آن است با سنگ‌اندازي قائم مقام سازمان فرهنگي هنري شهرداري مأموريت معاون فرهنگي اين سازمان که از صدا و سيما مأمور به انجام خدمت در شهرداري شده بود تمديد نشده و احساني که تا پيش از اين به عنوان معاون فرهنگي مشغول به فعاليت بود، ضمن استعفا محل کار خود را به حالت قهر ترک کرده است و چند روزي است بر سر کار خود حاضر نمي شود.

گفتني است، پيش از اين نيز برخوردهاي از بالا به پايين قائم مقام سازمان فرهنگي هنري شهرداري باعث شده بود دکتر گودرزي که داراي مدال درجه يک هنر بود و به عنوان معاون هنري اين سازمان فعاليت مي‌کرد، پس از مدت کوتاهي از مقام خود استعفا بدهد.

همچنين چندي پيش، مدير کل روابط عمومي اين سازمان استعفا داده بود و حتي نوريان هم استعفا را پذيرفته بود، وليکن با فشارهاي سرسنگي اين استعفا صورت نگرفت. ذکر اين نکته جالب توجه است که سرسنگي دبير جشنواره تئاتر فجر است و توکليان مسئول روابط عمومي سازمان به عنوان دبير اطلاع‌رساني اين جشنواره منصوب شده است.

گفتني است، نوريان که رياست اين سازمان را به عهده دارد، به علت مشغله زياد و اداره همزمان معاونت اجتماعي شهرداري تهران، با گماردن دکتر سرسنگي به عنوان قائم مقام عملا اداره امور اين نهاد فرهنگي را به وي و جريان متبوعش واگذار کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.