آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3063بازدید

مودب‌ترين و بي‌ادب‌ ترين شهرهاي جهان

سوئيسي ها پس از امريکائي‌ها مودب‌ترين شهرهاي جهان را به نام خود زدند.

بر اساس اين ارزيابي نيويورک، زوريخ و تورنتو مود‌ب ترين شهرهاي جهان نام گرفتند و بمبئي، بخارست و کوالالامپور نيز به عنوان شهرهاي بي ادب معرفي شده اند.

سوئيسي ها پس از امريکائي‌ها مودب‌ترين شهرهاي جهان را به نام خود زدند.

به گزارش برنا، مجله ريدرز دايجست، به بررسي 35 شهر مهم جهان با شاخص‌هاي منحصر به فرد خود پرداخته است.

شاخص هاي اين انتخاب حول چند مورد بوده است که نوعي جهت‌گيري خاص را در بر مي‌گيرد؛ بررسان اين پژوهش مطبوعاتي نخست پشت سر ديگران وارد جائي شدند تا ببينند اين افراد در را پشت سر خود مي‌بندند يا خير، دومين شاخصه اين تحقيق نيز خريد از 20 مغازه يک شهر بوده است تا ببينند رفتار فروشندگان با مشتري‌ها چگونه است. سومين شاخصه نيز، انداختن عمدي يک پوشه در 20 محله شلوغ شهر بوده تا ببينند چه کساني آن را برداشته يا لگد مي‌کنند.

بر اساس ادعاي اين نشريه امريکايي به ترتيب "نيويورک، زوريخ و تورنتو" مودب ترين شهرهاي جهان معرفي شدند. همچنين شهرهاي آسيائي در اين ارزيابي جزئي از بي‌ادب ترين شهرهاي جهان معرفي شدند. بر اين اساس بمبئي و بخارست پايتخت روماني و کوالالامپور پايتخت مالزي از جمله بي‌ادب ترين شهر ها معرفي شدند. همچنين سئول، سنگاپور و مسکو در رتبه هاي بعدي شهرهاي بي ادب جهان جاي گرفتند.

بنا بر گزارش اين نشريه پايتخت کشورهاي آلمان، برزيل، کرواسي، نيوزلند، لهستان، مکزيک، سوئد، مجارستان و اسپانيا به ترتيب رتبه هاي چهارم تا دوازدهم شهر هاي مودب را به خود اختصاص دادند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.