آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
6بازدید

60 درصد تهرانی ها پوشش شرعی ندارند

این جامعه شناس و آسیب شناس از رعایت نکردن حدود شرعی در پوشش و لباس در 60 درصد زنان و مردان تهرانی خبر داد و افزود: بررسیهای شورای فرهنگ عمومی نشان می دهد تنها 40 درصد مردان و 37 درصد زنان تهرانی حدود شرعی حجاب را در پوشش های خود رعایت می کنند.

مشاور کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: 60 درصد زنان و مردان تهرانی حدود شرعی را در پوشش و لباس خود رعایت نمی کنند.

مجید ابهری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با آغاز فصل تابستان دو موضوع اوقات فراغت و بدحجابی در جامعه و رسانه ها داغ می شود گفت: در موضوع اوقات فراغت با توجه به اینکه نهادهای مختلفی با بودجه‌های قابل توجه 30 سال است که در حوزه اوقات فراغت جوانان و نوجوانان فعالیت می کنند ولی هنوز این مشکل برطرف نشده است.

وی افزود: بر اساس بررسیهایی که در مناطق 16، 10، 11 و 20 تهران انجام شده است آموزش و پرورش تنها 30 درصد از نوجوانان و جوانان را تحت پوشش برنامه های تابستانی خود قرار داده و الباقی جوانان و محصلان با خیابانگردی، تماشای تلویزیون و ماهواره، بازیهای رایانه ای، کلاسهای تقویتی و تجدیدی و یا کار کردن در فروشگاههای اقوام و آشنایان خود را سرگرم کرده و به نوعی اوقات فراغت را می گذرانند.

مشاور کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امروز هیچ مسئول و نهادی نمی تواند بگوید بودجه نداریم زیرا بودجه تامین شده ولی سیاستگذاریها و برنامه ریزیها صحیح نبوده است و بیشتر برنامه ها کوتاه مدت و مقطعی بوده است.

ابهری افزود: برای تقویت برنامه های اوقات فراغت نوجوانان و جوانان باید فرهنگسراها، مساجد و مدارس را با تمرکز و تامین بودجه و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری به پایگاهی برای حضور صمیمانه و راحت برای قشر جوان تبدیل و این برنامه ها را در کشور نهادینه و مستمر کرد.

این جامعه شناس و آسیب شناس از رعایت نکردن حدود شرعی در پوشش و لباس در 60 درصد زنان و مردان تهرانی خبر داد و افزود: بررسیهای شورای فرهنگ عمومی نشان می دهد تنها 40 درصد مردان و 37 درصد زنان تهرانی حدود شرعی حجاب را در پوشش های خود رعایت می کنند.

ابهری اظهار داشت: گروههای بدحجاب و بد پوشش در جامعه به سه گروه تقسیم می شوند که گروه نخست مهاجمانی هستند که آگاهانه در ازای دریافت حقوق و دستمزد به مانکن تبدیل شده و با آرایش و ظاهری نامتعارف درصدد بدنام کردن جامعه در رسانه ها هستند. گروه دوم را افراد متخلف و قانون شکن تشکیل می دهند که با آگاهی اقدام به بدپوششی می کنند و گروه سوم افراد بی خبر هستند که از روی تقلید نوع پوشش خود را انتخاب کرده و بدون اطلاع خلاف می کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ساز۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۱۲:۵۱

فقط کارفرهنگی می طلبه

محمد تقي۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۱۰:۱۰

همه اش هم به بودجه و برنامه ريزي و سياستگذاري دولتها برنمي گردد انشاالله خداوند متعال توفيق كسب رزق حلال و حلاتر را نصيب همگان بنمايد تا از برگت آن آسيبهاي اجتماعي محو شود.

عباس۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۱۰:۰۷

واقعا براي اين پژوهشگر متاسفم اين امار اراِيه شده توهيني است به مردم فهيم ومتدين ومحجه تهران

گمنام۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۱۰:۰۳

واقعا آدم در خیابان به گناه می افتد
گناه کسانی که باعث گناه دیگران می شود بیشتر از کسانی است که به آنها نگاه می کنند

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۰۹:۵۸

البته عالمان ديني بايد در اين مورد نظر دهند ولي تا آنجا كه من مي دانم حدود حجاب و پوشش مرد از بالاي زانو تا حد ناف جزء پوشش واجب براي مردان است حال اگر مرداني كه آستين كوتاه مي پوشند و يا دكمه هاي سينه آنها باز است و يا نيم شلوار به تن دارند و در جامعه آماري پوشش غير شرعي مردان از سوي اين فرد به اصطلاح جامعه شناس ! گنجانه شده باشد خلاف است .

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۰۹:۵۵

گلی به گوشه جمال حکومت اسلامی

حسین۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۰۹:۳۷

به این آقای نماینده مجلس بگویید، آیا می داند که 60% مردم تهران چند نقر هستند؟ کسی منکر وضع اسفبار حجاب در تهران نیست ولی این سخن هم که 60% مردم حدود شرعی لباس را رعایت نمی کنند، گزافه است!

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۰۹:۲۶

پس چرا مسئولان می گویند اکثریت جامعه خواهان برخورد با مسئله بی حجابی هستند؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۰۹:۲۶

این 60 درصد که میگی تو این سه دسته چه جوری تقسیم میشن& تا ببینیم چند درصد شهروندان پایتخت را افراد بی خبر تشکیل میدن و اونوقت چرا از روی بی اطلاعی با حجاب نمیشن

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۰۹:۱۲

با سلام
با دو گروه اول باید برخورد قاطع صورت گیرد
در این صورت گروه سوم که درصد بالایی را تشکیل می دهند، مراعات خواهند کرد
متاسفانه خیلی از این بدحجابی ها جهت لج بازی است
تجربه نشان داده است مسئولان اگر کاری را بخواهند انجام دهند می توانند
این قضیه رو هم بخواهند می توانند جمعش کنند
من تصور می کنم عزم جدی برای این کار وجود ندارد

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۰۹:۰۵

چند درصدشان بيكارند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۰۸:۵۳

آمار جالبتری هم هست که توجه به آنها از این آمار واجبتر است

خرید و مصرف انواع مواد مخدر در سطح کشور بسیار آسان تر از خرید یک جفت جوراب است

فضای پارک های کشور نا امن ترین مناطق شهر می باشند

هر روز در ایران بیش از چندصد کیلوگرم مواد مخدر خرید و فروش و مصرف میگردد

در کنار هر دو جوان ایرانی یک نفر بیکار وجود دارند

سن ازدواج در ایران به میانگین 30 سال نزدیکتر شد و علت آن مشکلات مالی جوانان است

به نظر من پیگیری چنین آمارهایی در اولویت قرار دارند تا مبارزه با بدحجابی

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۱۳:۵۳

با تشكر از شما ، بهتر است به جاي استفاده از واژه چند صد كيلوگرم واژه چند تن را به كار مي‌برديد ، به نظرم درست تر باشد. آمار روزانه 2.5 تن را در يك يا دو سال پيش اعلام كردند.

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۰۸:۵۰

عذر می خوام. این عدد را چطوری محاسبه کردند؟ اینطور آمار دادن ها مستلزم جامعه آماری دقیقی است. روش علمی می خواهد. چگونه محاسبه شده ؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۰۸:۴۸

بابا والا مشكل ما پوشش نيست تورم هست چقدر بگيم اجاره جونه پدر ما را در آورد

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۰۸:۴۸

اگر بپذيريم كه 20% جمعيت كشور درتهران هستند و نسبت اعلام شده فوق در شهرستان(مخصوصا 6شهربزرگ مشهد، اصفهان، شيراز، تبريز و اهواز وكرج) برعكس تهران باشد يعني 40%حدود شرعي را رعايت نكنند با يه حساب سرانگشتي حدود 44% جمعيت كشور اين مشكل را دارند.

مهرداد۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۰۸:۴۰

از هر کسی بپرسید می داند که تهرانی ها یکی از با حجاب ترین مردم ایران هستند. سری به دیگر شهرها بزنید ببینید چه خبر است

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۲۲ ۱۴:۱۷

تازه اگه مورد خاصی دیده میشه اغلب مال کسانی هست که به تهران مهاجرت کرده یا کسی رو اینجا ندارن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.