آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
5بازدید

آلودگی لرستان به 5 برابر حد مجاز رسید

مدیر کل محیط زیست استان لرستان با اشاره به استمرار آلودگی هوا در دو هفته اخیر، اظهار داشت: آلودگی هوای استان لرستان هم اکنون 5 برابر حد مجاز است.

محمد حسین بازگیر در این رابطه  در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر میزان ذرات معلق در هوای استان لرستان 700 میکروگرم بر مترمکعب معادل حدود 5 برابر حد استاندارد است.

وی با اشاره به استمرار آلودگی هوا در طول دو هفته اخیر، یادآور شد: میزان آلودگی هوای مرکز لرستان طی هفته گذشته در اوج خود به سه هزار و 400 میکروگرم بر مترمکعب یعنی 22 برابر حد مجاز رسیده است.

بازگیر ادامه داد: همچنین میزان آلودگی هوا در شهرستانهای دورود، بروجرد و الیگودرز نیز در اوج خود طی هفته گذشته به یک هزار و 200 میکروگرم بر مترمکعب یعنی 8 برابر حد استاندارد رسید.

مدیر کل محیط زیست استان لرستان با بیان اینکه لرستان در سالجاری شاهد 39 روز آلوده بر اثر ورود ریزگردهای عربی بوده است، افزود: در طول دو هفته اخیر عمده شهرستانهای استان شاهد پدیده گرد و غبار بوده اند.

برنا با یادآوری اینکه در طول هفته گذشته آلودگی هوا در شهرستان پلدختر در بدترین شرایط به 40 برابر حد استاندارد نیز رسید، یادآور شد: استان لرستان در سال گذشته شاهد 90 روز غبارآلود بوده است.

وی از لرستانیها خواست که از ورزش کردن و فعالیتهای بدنی در هوای غبارآلود خودداری کنند و گفت: همچنین بیماران قلبی و تنفسی به ویژه سالخوردگان و خردسالان غیر از مواقع ضروری از منزل خارج نشوند.

مدیر کل محیط زیست استان لرستان با اشاره به آلودگی هوا در اکثر شهرستانهای استان، بیان داشت: هم اکنون آلودگی هوا در سه شهرستان کوهدشت، پلدختر و خرم آباد بیش از سایر شهرستانهای استان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.