آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
5بازدید

یک خواننده مصری دیگر محجبه شد +عکس

حتی وقتی به خوانندگی می پرداختم و می دیدم صدها و گاهی هزاران دختر و پسر جوان با صدای من می رقصند، احساس شرم می کردم و همان پرسش در ذهنم مطرح می شد اما اکنون بحمدالله همه چیز تمام شده و من دست از رفتار و اقدامات سابق خود کشیده ام.

اخبار رسیده از قاهره پایتخت مصر حاکی از آن است که خانم «لیندا فهمی» خواننده سرشناس این کشور چند روز پیش پس از محجبه شدن، برای همیشه با خوانندگی خدافظی کرد.

به گزارش شیعه آنلاین، وی که میهمان یکی از برنامه های شبکه ماهواره ای «الفراعین» بود، طی اظهاراتی در این مورد گفت: بنده طی سال های گذشته همواره خودم را به خاطر وضعیت و پوششی که داشتم مورد ملامت قرار می دادم و می دانستم که خداوند متعال از دست من راضی نیست.

«لیندا فهمی» همچنین افزود: اکنون که خوانندگی را ترک کرده ام و محجبه شده ام، احساس خوشحالی می کنم و بسیار خوشحال هستم و به خاطر سال های گذشته و وضعیتی که در آن بودم احساس پشیمانی می کنم. همواره از خودم می پرسیدم که با لباس های عریانی که به خیابان می روم، چگونه می خوام پاسخ خداوند متعال را در آخرت بدهم؟!

او همچنین گفت: حتی وقتی به خوانندگی می پرداختم و می دیدم صدها و گاهی هزاران دختر و پسر جوان با صدای من می رقصند، احساس شرم می کردم و همان پرسش در ذهنم مطرح می شد اما اکنون بحمدالله همه چیز تمام شده و من دست از رفتار و اقدامات سابق خود کشیده ام.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حسین۱۳۹۰/۰۳/۲۹ ۱۲:۳۶

خوش به سعادتش

مشاور۱۳۹۰/۰۳/۲۹ ۱۱:۵۷

آواز خواندن زن براي مرد نامحرم حرام است.انشاالله با توبه واقعي براي هميشه از مجالس يزيد پسند دوري كنند ،كه خداوند توبه پذير است.

ایمان۱۳۹۰/۰۳/۲۹ ۱۱:۴۶

مرحبا

حامد۱۳۹۰/۰۳/۲۹ ۱۱:۴۴

آفرين آفرين آفرين به اين خانم محترم

1404۱۳۹۰/۰۳/۲۹ ۱۱:۴۴

تولدت مبارک

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۲۹ ۱۱:۳۸

مبارك باشد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.