آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

آخرين تمرين تيم فوتبال اميد برگزار شد

آخرين تمرين تيم فوتبال اميد پيش از ديدار با عراق عصر امروز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، آخرين تمرين تيم ملي اميد ايران قبل از ديدار مقابل عراق در زمين اصلي ورزشگاه آزادي برگزار شد. 

* عليرضا منصوريان در جريان تمرين از بازيكنان خواست با جديت و سرعت عمل بيشتري كار كنند. 

* مسئولان برگزاركننده بازي فردا كاورهاي زردرنگي را بين عكاسان توزيع مي‌كردند كه در اين بازي براي پوشش تصويري از آنها استفاده شود. 

* ناظر كنفدراسيون فوتبال آسيا در ورزشگاه آزادي حضور داشت و براي دقايقي زمين و جايگاه‌هاي مختلف ورزشگاه را زير نظر گرفت. 

* مسئولان ورزشگاه آزادي خط‌كشي جديدي را روي زمين انجام دادند تا خطوط طولي و عرضي به صورت واضح نمايان باشد. 

* عباس ترابيان سرپرست تيم ملي بزرگسالان در تمرين اميدها حضور پيدا كرد و براي دقايقي با منصوريان و ديگر اعضاي كادر فني به صحبت پرداخت. 

تيم ملي اميد ايران فردا در مرحله پلي آف و از دور برگشت رقابت‌هاي مقدماتي المپيك سال 2012 در ورزشگاه آزادي از ساعت 20 به مصاف عراق مي‌رود. 
تيم ملي كشورمان در شهر اربيل با تك گل محسن مسلمان حريف خود را شكست داده بود. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.