پرونده یی برای گاف شگفت انگیز فدراسیون فوتبال/فدای سر فوتبال ایران
در اطلاعیه غیر شفاف فدراسیون که روی سایتش گذاشته، جالب است که دبیر کمیته انضباطی فیفا در نامه چهارشنبه خود و نه پنجشنبه!! نوشته که نامه تایید کارت اخطار را در 17 مارس یعنی آخرین روزهای اسفند 89 به فدراسیون ارسال کرده، پس اگر این فدراسیون اصرار دارد که حقیقت را می‌گوید، چرا این نامه 17 مارس را روی سایت‌شان نگذاشتند؟
البته در آن نامه 17 مارس صراحتا نوشته که کامیابی‌نیا  INELIGIBLE، این یعنی چه؟ جالب است که مدیران فیفا آن نامه را ضمیمه همین نامه فوق‌الذکر و اخیر فیفا دوباره فرستادند و در همین نامه هم دوباره توضیح داده‌اند و صد البته شنیده شده آن نامه اول یعنی نامه 17 مارس فیفا یک هفته بعد! یعنی در تاریخ 6 فروردین 90 در فدراسیون ایران به شماره 37 ثبت شده و با دست‌خط نبی به روابط بین‌الملل و کمیته تیم‌های ملی ارجاع شده است.
به نوشته اعتماد ،  دم خروس و قسم حضرت عباس! فدراسیون فوتبال و رییس آن اعتقاد دارد و می‌گوید که من نمی‌دانم چرا می‌گویند سه بر صفر و کسی هم به ما آن را اعلام نکرده... پس چطور استناد ماده 55 در همین نامه‌یی که فدراسیون روی سایت گذاشته را دقت نکرده، حداقل یک بار و برای رضای خدا هم که شده فارغ از سهل‌انگاری‌های مرسوم، (FDC (FIFA Disciplinary CODE را به راحتی از روی سایت فیفا دانلود کنید تا ماده 55 آن را بخوانید، البته این سایت و فایل آن قابل دسترسی برای تمام ساکنان کره زمین هم است.
     
  عدم اطلاع از وجود بازیکن محروم درتیم آن هم در عصری که از آن به عنوان «عصر ارتباطات» یاد می‌شود به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست که متاسفانه در فدراسیون علی کفاشیان اتفاق افتاد!البته فوتبال ما ید طولایی در تکرار این اشتباهات عجیب دارد؛ چند سال قبل نیز مسوولان باشگاه استقلال تهران در ارسال اسامی بازیکنان خود به AFC تاخیر داشتند تا به راحتی آب خوردن رقابت‌های آسیایی را از دست دهند. جالب آنکه آن زمان در چهار سال پیش که حسن غفاری مسوول روابط بین‌الملل فدراسیون بود، مهدی محمدنبی مانند این روزها دبیر فدراسیون فوتبال بود و عباس ترابیان که حالا همه کاره تیم ملی است، معاون امور بین‌الملل باشگاه استقلال تهران بود و همان زمان هم طنز جالبی مطرح شد که آقایان لیست استقلال را به جای AFC به جای دیگری فرستادند تا .... ! شاید اگر آن موقع به آن مسائل رسیدگی می‌شد الان شاهد این مشکل دوباره نبودیم.
چهار شغله، زمین کج و دیگر هیچ
 در پایان، سخنان محمد دادکان شنیدنی است: «مشکل از آنجاست که یک نفر در فدراسیون چهار شغل دارد و به کارهایش نمی‌رسد. من البته با احترام به منصوریان و حاجیلو می‌گویم که می‌رفتید بازی را یک برصفر می‌بردید بعد این ادعا را می‌کردید. به نظر من اینها هم دارند بهانه می‌آورند.»

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار