آخرین خبرهواپیمای قطری ۴ ساعته برگشت خورد
1بازدید

با کارت کنکور وارد طرح ترافیک شوید

در راستای ایجاد تسهیلات برای کنکوری‌ها و کاهش دغدغه آنها جهت رسیدن به مراکز برگزاری آزمون و بر اساس ابلاغیه صورت گرفته، کنکوری‌ها می‌توانند روز شنبه بین ساعات 6 تا 8 و 12 تا 14 در محدوده‌های طرح ترافیک و زوج و فرد تردد کنند.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از تمهیدات ویژه برای تردد کنکوری‌ها در محدوده زوج و فرد و طرح ترافیک در روز شنبه خبر داد.

به گزارش ایسنا سردار حسین رحیمی با اشاره به اینکه شنبه آخرین روز برگزاری کنکور سال 90 خواهد بود افزود: در راستای ایجاد تسهیلات برای کنکوری‌ها و کاهش دغدغه آنها جهت رسیدن به مراکز برگزاری آزمون و بر اساس ابلاغیه صورت گرفته، کنکوری‌ها می‌توانند روز شنبه بین ساعات 6 تا 8 و 12 تا 14 در محدوده‌های طرح ترافیک و زوج و فرد تردد کنند.

وی تصریح کرد: بدیهی است تردد کنکوری‌ها در این محدوده در ساعات یاد شده نیازمند ارائه کارت کنکور به ماموران راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ است

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.