آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2913بازدید

استاندار آذربايجان شرقي كناره‌گيري كرد

معمارزاده در آن نشست خبري افزوده بود: بنده چند بار از شخص آقاي احمدي نژاد درخواست كرده‌ام اگر نسبت به عملكرد اين مجموعه راضي نيست كنار بروم، اما رئيس جمهور مخالفت كرده‌ است.

استاندار آذربايجان شرقي پس از ماه‌ها زمزمه استعفا، امروز از سمت خود كناره‌گيري كرد.

يك منبع آگاه دقايقي پيش در گفتگو با فارس گفت: محمد كاظم معمارزاده استاندار آذربايجان شرقي از سمت خود استعفا داده و وزير كشور با استعفاي وي موافقت كرده است.
وي اضافه كرد: محمد اشرف‌نيا، معاون عمراني استاندار آذربايجان شرقي،به عنوان سرپرست استانداري آذربايجان شرقي منصوب شده است.

استاندار آذربايجان شرقي در آخرين مصاحبه خود با خبرنگاران گفته بود: هر زمان كه احساس كنم رياست محترم جمهوري از عملكرد بنده رضايت ندارد، بدون اينكه ايشان دستور دهد، خود كنار خواهم رفت.

معمارزاده در آن نشست خبري افزوده بود: بنده چند بار از شخص آقاي احمدي نژاد درخواست كرده‌ام اگر نسبت به عملكرد اين مجموعه راضي نيست كنار بروم، اما رئيس جمهور مخالفت كرده‌ است.

وي همچنين تصريح كرده بود كه استانداري ملك پدري هيچ كس نيست و وي نيز همانند استانداران پيشين روزي از اين سمت كنار خواهد رفت‌.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۶/۱۷ ۱۷:۵۵

با سلام
آقاي معمارزاده وقتي فرمانداران دولت قبلي را تعويض مي كرد مهمترين ايراد وي به فرمانداران قبلي عدم رسيدگي به قبور شهدا بود مي خواستم ببينم وي در اين مدت براي قبور شهدا چه كرده است و در ضمن مي خواهم بدانيد و بداند مهمترين معضلي كه وي از خود بجا گذاشت بحث توهين به آذري ها بود كه با عدم مديريت صحيح اين اعتراض ساده را به بحران تبديل نمودو با اين كار استان را چند صد سال عقب برد

ناشناس۱۳۸۷/۰۶/۱۷ ۱۵:۵۶

خدا را شکر. امیدوارم یکی شایسته تر بیاد. تبریز خیلی کار برای انجام دادن داره ولی متاسفانه بنده که رضایت ندارم. پروژه ها دیر به نتیجه می رسند و بعضی مواقع هم جالب نیستند. مثلا همین دانشگاه تبریز از لحاظ انجام پروژه های عمرانی و هدر دادن بودجه در وزارت علوم یک مثال شده است. دانشگاه سهند هم از لحاظ ساخت و ساز خیلی بد هست. اینها طبیعتا به مدیران استانی و کارشناسانی که می گمارند مرتبط است.

ناشناس۱۳۸۷/۰۶/۱۷ ۱۵:۳۶

ضعف مديريت در حل مسائل استان و بي توجهي وكم توجهي ايشان به‌برخي سازمانهاي بزرگ استان مثل دانشگاه علوم پزشكي تبريز بخصوص در قضيه بيمارستان امام رضا(ع) كاملا مشهود بود.

ناشناس۱۳۸۷/۰۶/۱۷ ۱۴:۱۵

ضمن آرزوی توفیق برای استاندار جدید برای هرچه بیشتر محرومیت زدای ازچهره این استان، اینجانب از اهالی روستای مندجین از بخش کاغذ کنان شهرستان میانه هستم بعد از گذشت سی سال از انقلاب هنوز با اولین بارندگی راه روستای ما مسدودوارتباط با دنیای قطع می گردد(اگر یکی از اهالی شد باید منتظر مرگ باشد) آب شرب حتی ناسالم وجود ندارد و مشکلات دیگر000 آقای استاندار آمدن به روستای ما برای شما زحمت است حداقل یک نفر بازرس بفرست تا هم محرومیت روستا وهم سلامت زیر مجموعه خود در انعکاس واقعیت واقف شوید

ناشناس۱۳۸۷/۰۶/۱۷ ۱۳:۱۷

کاش استاندار خراسان رضوی هم روی عدم تحقق وعده های اولیه "اتمام قطار شهری-صد متری-میدان شهدا-انتقال اب سد دوستی- جابجائی پادگان و فرودگاه کمی تعمل می کرد و تصمیم مشابه می گرفت.مردم مشهد حرکت مثبتی از ایشان ندیدند.

ناشناس۱۳۸۷/۰۶/۱۷ ۱۲:۵۸

خدا را شکر اما یک نفر خودی راانتخاب کنید که به درد تبریز بخورد وبین مردم از محبوبیت وشهرت خاصی برخواردار باشد. چون از دست شهرداران که همه جای شهر را از جمله خیابانها ومراکز فرهنگی شهرکهارا برای ساختمان سازی می فروشند راحت شویم مثل شهرک نظام پزشکی

ناشناس۱۳۸۷/۰۶/۱۷ ۱۲:۴۹

اقای معمار زاده عزیز . شهامت اعلام استعفا دلیل ضعف شما نیست.

ناشناس۱۳۸۷/۰۶/۱۷ ۱۲:۴۵

بسیار خوشحال شدم!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.